ABD’yi tuzlamaya Miami’den başladı!

Kasap çırağı olarak iş hayatına atılan ve bin 800 lira maaştan 650 çalışanlı et imparatorluğunun ortaklığına uzanan bir başarı hikayesine imza atan Nusret Gökçe, Amerika'ya da uzandı....

Kasap çırağı olarak iş hayatına atılan ve bin 800 lira maaştan 650 çalışanlı et imparatorluğunun ortaklığına uzanan bir başarı hikayesine imza atan Nusret Gökçe, Amerika'ya da uzandı. Dünyada saltbae hashtag'i ve lakabı ile sosyal medya fenomeni haline gelen Nusr-Et Steakhouse'un ortağı Nusret Gökçe, ABD'deki ilk şubesini cumartesi günü Miami'de açtı.


2012 yılında Doğuş Grubu bünyesindeki Dream çatısı altına giren Nusr-ET'in Miami'deki şubesi, şehir merkezindeki Brickell Avenue'da açıldı.

AÇILIŞTA ÜNLÜLERİ AĞIRLADI
Son bir yıldır yurt dışında tanıtım faaliyetleri yürüten Nusret Gökçe, resmi açılış öncesi ortağı Mithat Erdem ile birlikte Miami'deki dostlarını ağırladı. Mekanına davet ettiği dostlarına kendi elleriyle hizmet veren Gökçe, o meşhur hareketi ile etleri tuzlamayı da ihmal etmedi. Bu arada ünlü dostları da kendisi gibi saltbae hareketi yapıp poz verdi.
Steakhouse ve burger konsepti ile Türkiye'de sekiz, Birleşik Arap Emirlikleri'nde iki olmak üzere toplam 10 restoranda misafirlerini ağırlayan Nusr-Et, 11'inci restoranını Miami'de açmış oldu. ABD'yi tuzlamaya Miami'den başlayan Nusret Gökçe, ABD'deki ikinci şubesini çok yakında New York'ta açacak.


İşleri nedeniyle New York-Miami arası mekik dokuyan Baran Süzer ve 25 gün boyunca ABD'de ikinci balayılarını yapıp Miami'den dönen Mustafa-Selin İmer Ceceli çifti, dönmeden bir gün önce Nusret Gökçe'nin misafirleri oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Miami’de kanka olmuşlar: Bob Marley’ın oğlu Bodrum’a gelecek 19 Nisan 2024 | 76 Okunma En büyük üçüncü gemi İstanbul’a demir atacak 18 Nisan 2024 | 239 Okunma ‘Mental olarak hiç iyi değil’ 17 Nisan 2024 | 147 Okunma ‘Komşu’da soyuldular 16 Nisan 2024 | 189 Okunma İstanbul’un elitleri şehri terk etti! 06 Nisan 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar