4 Mart’ta boşandı yarın evleniyor

Milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile yaşadığı sancılı boşanma süreci sonrası aradığı aşkı Cenk Küpeli'de bulan Demet Şener ile ilgili müjdeli bir haberim var!

Şener, yarın ikinci kez gelin oluyor. Evet, yanlış okumadınız... 4 Mart'ta boşanan Şener, hamile olmadığına dair rapor alıp mahkemeye müracaat ederek İddet Müddeti'ni (boşandıktan sonra 300 gün bekleme zorunluluğu) kaldırtmıştı. Yine de izdivaçlarının bu kadar çabuk gerçekleşeceğini sanmıyordum ama yanılmışım! Demet Şener ile Cenk Küpeli, yarın Hotel Les Ottomans'ta bir ömür mutluluğa 'Evet' diyecek.

ÇOK AZ KİŞİ DAVETLİ
Demet Şener'in, İbrahim Kutluay ile 11 yıllık evliliklerinin bitmek üzere olduğunu, tüm Türkiye benim haberim ile öğrenmişti. Bu mutsuz haberin ardından, müjdeli haberi vermek de bana kısmet oldu. Yarın sadece ailelerinin ve çok yakın arkadaşlarının katılacağı bir düğünle nikah masasına oturacak çift, umarım bir ömür mutlu olur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Komşu’da soyuldular 16 Nisan 2024 | 136 Okunma İstanbul’un elitleri şehri terk etti! 06 Nisan 2024 | 124 Okunma Sedef İybar ile anılara yolculuk 05 Nisan 2024 | 33 Okunma Kızı için bile siyasete bulaşmadı 04 Nisan 2024 | 262 Okunma Babasının adını oğlu yaşatacak 03 Nisan 2024 | 134 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar