35 milyon $’a Yeni dünya’ya açıldı

Garanti Bankası'ndaki yüzde 9.95'lik payını İspanyol ortağı BBVA'ya 3.3 milyar liraya satan Ferit Şahenk, yeme-içme ve konaklama konusunda dünyada almadık yer bırakmayacak galiba! Türkiye'de ve Avrupa'da pek çok mekan ve...

Garanti Bankası'ndaki yüzde 9.95'lik payını İspanyol ortağı BBVA'ya 3.3 milyar liraya satan Ferit Şahenk, yeme-içme ve konaklama konusunda dünyada almadık yer bırakmayacak galiba! Türkiye'de ve Avrupa'da pek çok mekan ve otel satın alan Şahenk, sonunda Yeni Dünya'ya da açıldı. Şahenk'in, dünyaca ünlü moda devi Tommy Hilfiger ile ortak olduğunu öğrendim.
Birlikte yatırım yapmak üzere ortaklık kuran Şahenk ile Hilfiger, bu yolda ilk adımı atıp Miami South Beach'in klasik oteli The Raleigh'i satın almış. Ortaklar, bu ilk yatırımları için 35 milyon dolar ödemiş. Böylece Ferit Şahenk, ortağı Tommy Hilfiger ile birlikte; Miami'de yatırımlar yapan Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Özlem Önal ve Baran Süzer ile komşu oldu.

TÜRK PATRONLAR KOMŞU OLDU
Önal ile Süzer, okyanus kenarında 40 milyon dolara 150 bin metrekarelik bir mülk almış; 80 odalı, ultra lüks bir otel için kolları sıvamıştı. Bu projenin hemen yanındaki 35 dönümlük araziye de, Rahmi Koç'un da içinde bulunduğu yatırım grubu, Four Seasons oteli ve rezidans yapıyor. Şahenk ile Hilfiger da, onlara komşu olan The Raleigh'i baştan ayağa yenileyip yeniden açacakmış.
Bu Türkler artık gerçekten çok oluyor!

İLK OTELİNİ CAPRI'DE ALMIŞTI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ex aşkla dost buluşması 24 Nisan 2024 | 100 Okunma Kızının ikinci ayını kutladı: Babası ortada yok! 23 Nisan 2024 | 130 Okunma Başarıları taçlandırıldı 20 Nisan 2024 | 40 Okunma Miami’de kanka olmuşlar: Bob Marley’ın oğlu Bodrum’a gelecek 19 Nisan 2024 | 87 Okunma En büyük üçüncü gemi İstanbul’a demir atacak 18 Nisan 2024 | 240 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar