Kızlık soyadıyla davetiye gönderdi

Mustafa Sandal ile boşanma arifesinde olan Emina Sandal'ın 5 yaşına girecek küçük oğulları Yavuz için 2010 yılından beri oturdukları Çubuklu Vadi Evleri'nin sosyal tesislerinde bir parti...

Mustafa Sandal ile boşanma arifesinde olan Emina Sandal'ın 5 yaşına girecek küçük oğulları Yavuz için 2010 yılından beri oturdukları Çubuklu Vadi Evleri'nin sosyal tesislerinde bir parti hazırladığını öğrendim. Yarın yapacağı doğum günü partisi için dostlarına mesaj atan Emina Hanım'ın imza kısmına 'Emina Jahovic' yazması dikkatimi çekti.
Boşanacaklarını açıklayan ama henüz boşanmayan çiftten Emina Hanım'ın hemen kızlık soyadını kullanmaya başlamasına şaşırdım doğrusu!

FİKRET ORMAN DA BARIŞTIRAMAMIŞ
Sosyal medyada da kızlık soyadına dönen Emina Hanım'ın oğlu için vereceği partiye bakalım, ayrı yaşadıkları dönemde dahi çocuklarının etkilenmemesi için haftada birkaç kez evine giden Mustafa Sandal katılacak mı?
Bu arada, kızlık soyadını kullanmaya başlayan Emina Sandal ile Mustafa Sandal'ı boşanma kararından vazgeçirmek için devreye girmeyen kalmamış! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman bile Mustafa Sandal'ın evliliğini kurtarabilmek için uğraşmış. Ancak Mustafa Sandal'ı bu konuda kimse ikna etmeyi başaramamış.
Ne diyelim, inşallah ikisi için de hayırlısı olur.

GÜNAYDIN'I ÇEKEMİYORLAR
Meslektaşlarımla polemiğe girmeyi sevmem ama Sandal çifti ile ilgili yazınca aklıma geldi... Hatırlarsanız Sandal çifti, ayrı yaşadıklarını benim haberim üzerine itiraf etmek zorunda kalmıştı. Geçen hafta boşanacaklarını açıklayınca da gazetemizin birinci sayfasında 'GÜNAYDIN haklı çıktı' diye bir haber yapıldı. Bu haber nedense rakip gazetedeki bir yazarı çok rahatsız etmiş. 'İlk GÜNAYDIN değil biz haber yapmıştık' deyip geçen yıl yaptıkları 'İlk büyük kavga' başlıklı haberin kupürünü koymuş ve beni de eleştirmiş! Okuduğunu dahi anlayamayan bu yazarın, adımı kullanarak prim yapmaya çalışacak kadar küçülmesine ne demeli bilemedim doğrusu!!!
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sabancı ailesi’nin ödüllü pidecisi! 19 Mart 2024 | 109 Okunma Yaşlanmaya niyeti yok! 18 Mart 2024 | 221 Okunma İki ‘Kaplumbağa Terbiyecisi’ komşu oldu 16 Mart 2024 | 134 Okunma 65’lik dede damat oluyor 15 Mart 2024 | 183 Okunma Yeni sevgilisi iş kadını 14 Mart 2024 | 212 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar