21 yıllık evlilik resmen bitiyor

Son zamanlarda ünlü çiftlere bir haller oldu; ardı ardına mutsuz evlilikler ve boşanma haberleri duyuyorum. Ancak son öğrendiğim resmen dudak uçuklatacak cinsten! Çünkü tam 21 yıldır aynı yastığa...

Son zamanlarda ünlü çiftlere bir haller oldu; ardı ardına mutsuz evlilikler ve boşanma haberleri duyuyorum. Ancak son öğrendiğim resmen dudak uçuklatacak cinsten! Çünkü tam 21 yıldır aynı yastığa baş koyan ve mutlulukları parmakla gösterilen Erdem- Candan Kıramer çiftinin evliliği bitiyor.
İlk duyduğumda hiç ihtimal vermedim ama aileye yakın bir kaynaktan teyit ettim ki, boşanmak için resmi işlemleri de başlatmışlar.

BOŞANMA NEDENİ ÜÇÜNCÜ ŞAHIS MI?
Erdem Kıramer ile 21 yıllık hayat ortaklığını sonlandırmaya hazırlanan Candan Kıramer'in önceki ay da Bettina Machler ile olan 10 yıllık iş ortaklığını bitirmesi tatsız bir tesadüf oldu. Bu arada sosyete kulislerinde bu evliliğin bitmesine neden olarak bir üçüncü şahsın varlığından bahsediliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Miami’de kanka olmuşlar: Bob Marley’ın oğlu Bodrum’a gelecek 19 Nisan 2024 | 47 Okunma En büyük üçüncü gemi İstanbul’a demir atacak 18 Nisan 2024 | 239 Okunma ‘Mental olarak hiç iyi değil’ 17 Nisan 2024 | 147 Okunma ‘Komşu’da soyuldular 16 Nisan 2024 | 189 Okunma İstanbul’un elitleri şehri terk etti! 06 Nisan 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar