Yan yana gelen bayraklar

Trump ile Kim Jong-un, tarafsız saha olarak saptanan Singapur’da bir araya geldiler. Basına yansıyan ilk görüntüler, iki liderin el sıkışıp arkada iki ülke bayraklarının bulunduğu koltuklardaki yerlerini almaları...

Trump ile Kim Jong-un, tarafsız saha olarak saptanan Singapur’da bir araya geldiler. Basına yansıyan ilk görüntüler, iki liderin el sıkışıp arkada iki ülke bayraklarının bulunduğu koltuklardaki yerlerini almaları şeklindeydi. Trump, K. Kore liderinin elini, Macron’la tokalaştığı gibi sıkmadı, daha mesafeliydi. Ancak esas çarpıcı olan, liderlerin arkasındaki bayraklardı. 

Daha önce hiç yan yana gelmedikleri için bu iki bayrağın aslında birbiriyle ne kadar uyumlu bir desen ortaya koyduğu hiç fark edilmemişti. 

İki bayrakta da kırmızı, mavi ve beyaz renkleri var. K. Kore bayrağında 2, ABD bayrağında 13 çizgi bulunuyor. K. Kore’nin bayrağının ortasında komünizmi temsil eden tek bir kırmızı yıldız varken, ABD bayrağında bunlardan 50 tane var. Yan yana geldiklerinde, modacıların ilham alabilecekleri bir uyum sergiliyorlar. 

Bayrakların uyumu, devletlerin uy

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İflas eden tüccar, eski defterleri karıştırırmış 27 Şubat 2019 | 3.623 Okunma Fransa’da Yahudi düşmanlığı 22 Şubat 2019 | 305 Okunma ABD’de Amerikan tipi darbe 20 Şubat 2019 | 2.506 Okunma ABD-Rusya: denetimli gerginlik 15 Şubat 2019 | 4.250 Okunma Oyun kötüyse, rol kapmaya çalışan çok olur 13 Şubat 2019 | 1.579 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar