Warren’ı gösterip Trump’a razı etmek

Dünyanın dört bir yanı kaynıyor. Halklar ayakta. Cadde ve meydanlarla parlamento önlerini dolduran kalabalıklar 'eşitlik, özgürlük, adalet ve güvenlik' istiyor. İran, Irak ve Lübnan'dan Bolivya, Şili, Fransa ve Hong Kong'a...

Dünyanın dört bir yanı kaynıyor. Halklar ayakta. Cadde ve meydanlarla parlamento önlerini dolduran kalabalıklar 'eşitlik, özgürlük, adalet ve güvenlik' istiyor.
İran, Irak ve Lübnan'dan Bolivya, Şili, Fransa ve Hong Kong'a kadar birçok ülkedeki protestocular daha iyi bir hayat arayışında.
Bu isyan dalgasının bir benzeri de ABD'de yaşanıyor. 3 Kasım 2020 seçimleri öncesi Amerika'da da reform isteyenlerle statükocular arasındaki 'sistem ve devrim tartışmaları' giderek kızışıyor.
Özellikle radikal fikirleriyle öne çıkan Demokrat Parti'nin başkan aday adaylarından 70 yaşındaki Elizabeth Warren, müesses nizamın savunucusu Wall Street çetelerinin adeta kabusu haline geldi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Putin kasırgası’ 28 Mart 2024 | 256 Okunma Putin, Batı’nın ‘DEAŞ teranesi’ni çökertti 24 Mart 2024 | 665 Okunma İsrail’i bekleyen son 21 Mart 2024 | 391 Okunma Kuzey Amerika’nın yeniden dirilişi 17 Mart 2024 | 92 Okunma Dış politikada yeni paradigma 14 Mart 2024 | 163 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar