Türkiye Birleşik Devletleri (United States of Türkiye)

Batılı akla esir düşenlere rağmen Türkiye bugün alternatif bir tahayyül üretebilen ve bunu her geçen gün pratiğe dökebilen dinamiklere sahip. Ülkesine karşı mevzi savaşı verenlere inat bu halk...

Batılı akla esir düşenlere rağmen Türkiye bugün alternatif bir tahayyül üretebilen ve bunu her geçen gün pratiğe dökebilen dinamiklere sahip. Ülkesine karşı mevzi savaşı verenlere inat bu halk, özgürlüğünü ve tarihini adım adım inşa ediyor.
Anadolu halkı, Sayın Erdoğan'a sahip çıktığı için Türkiye'yi topyekûn cezalandırmaya kalkan emperyalist sinik aklı iyi tanıyor. Ve bu aklın ağulu hançerine dönüşenleri de.
Nitekim 14 ve 28 Mayıs'taki seçimlerden sonra hem emperyal 'üst akıl' hem de onların içimizdeki taşeronları Türkiye'deki 'kurucu siyasi iradenin nasıl bir metanete dönüştüğünü' bir kez daha acıyla tecrübe etti.
İki asırdır bu toprakları hamur gibi yoğurup halkını...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gazze bumerangı 12 Mayıs 2024 | 90 Okunma Ekonomik değil ahlaki kriz 09 Mayıs 2024 | 213 Okunma Küresel statükoda Gazze depremi 05 Mayıs 2024 | 45 Okunma İkrar 02 Mayıs 2024 | 98 Okunma Küresel vicdanın fermanı 28 Nisan 2024 | 88 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar