Şerefsizliğin m-izahı mı olur?

Paşinyan çocuk, kadın ve yaşlı sivilleri misket bombaları ile katlederken 'çakma Napolyon' Macron ise 'mizah ve ifade özgürlüğü' adı altında her tür kancıklığa yelteniyor. Bunların kahpeliği karşısında Bizans bile kendinden utanırdı.

Bugünün dünden farkı yok. Geçmişte olduğu gibi yine topyekûn ve sistematik bir Haçlı saldırısı ile karşı karşıyayız. Ehl-i Salîb'in neo-nazi ve neofaşist torunları söz konusu Türkiye ve İslam olunca yine hiç bir ilkeyi ve kutsalı tanımıyor.

İnsanlık, erdem, şeref ve namus yoksunları barbarca her çirkefliğe başvuruyor, kuduz itler gibi bütün değerlerimize hücum ediyorlar. Önce akli melekeleri sorunlu Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ardından Hollanda'nın müptezel ırkçısı Geert Wilders, şimdi de Fransızların şirret yuvası Charlie Hebdo'daki kubur fareleri...

Bir yerlerden düğmelerine basılmış gibi eş güdüm halinde salyalarını akıtmaya başladılar. Daha önce Peygamber Efendimize, mübarek dinimize ve Müslümanlara hakaretler savuran 'küfür milleti' bu kez Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

Ancak biz özgürlük kisvesi adı altında Cumhurbaşkanımıza yönelik bu histerik hakaretlere başvuranların kuyruk acısını gayet iyi biliyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sistemin çöküşü 18 Nisan 2024 | 237 Okunma İran nereden ve nasıl saldıracak? 14 Nisan 2024 | 97 Okunma Gazze’nin üç atlısı 11 Nisan 2024 | 84 Okunma Yahudi sorunundan ‘İsrailfobya’ya doğru 07 Nisan 2024 | 68 Okunma ABD, İsrail’de rejim değişikliği mi istiyor! 04 Nisan 2024 | 352 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar