Bild’e ‘Bild’iği bir soru... Almanya kimin devleti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünyada büyük yankı uyandıran 13 Kasım ABD ziyaretini karalama yarışında Türkiye düşmanlıkları tescillenmiş Der Spiegel dergisi ile Bild gazetesi yine başı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünyada büyük yankı uyandıran 13 Kasım ABD ziyaretini karalama yarışında Türkiye düşmanlıkları tescillenmiş Der Spiegel dergisi ile Bild gazetesi yine başı çekti.
Dünya medyası Başkan Erdoğan'ın performansı karşısında şapka çıkarırken Alman basını tıynetine uygun provokasyonlarına devam etti.
Gezi döneminde Türkçe 'Boyun eğme!' manşeti atan Der Spiegel, ABD Başkanı Donald Trump'ın "Cumhurbaşkanı'nın büyük bir hayranıyım. Mükemmel ilişkilerimiz var" sözlerini öne çıkardı.
ABD ve İngiliz işgal idaresinin emriyle 1947'de kurulduğunu unutan Der Spiegel, ardından sömürgeci zihniyetini ele veren şu soruyu sordu.. "Sanki dünyanın en güçlü ülkesinin başkanı Trump değil de Erdoğan. Patron kim?"
Türkiye düşmanlarının en militan aygıtı konumundaki Bild ise yine Bild'iğiniz gibiydi.
Daha önce Sayın Erdoğan hakkında küstahlıkta sınır tanımayan gazete bu kez derin bir hayal kırıklığı içindeydi... Gazete, "İki lider Oval Ofis'te uzlaşma içerisinde olduklarını sergilediler. Ortak düşmanları ise AB'ydi" ifadelerini kullandı.

*** Almanya medyasının Gezi'den bu yana deşifre olan bu Siyonist-Evanjelik tavrına aşinayız artık. Alman hükümetinin resmi yayın organı DW önceki gün SETA hakkında FETÖ'cü iddialara yer veren bir karalamaya daha imza attı.
Almanya devleti de yine dün aldığı bir kararla FETÖ'nün cami, kilise ve sinangogdan oluşan 'bi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ankara’dan Berlin’e demokrasi dersi 25 Nisan 2024 | 120 Okunma 200 yıllık çaba 20 yılda heba oldu 21 Nisan 2024 | 183 Okunma Sistemin çöküşü 18 Nisan 2024 | 237 Okunma İran nereden ve nasıl saldıracak? 14 Nisan 2024 | 98 Okunma Gazze’nin üç atlısı 11 Nisan 2024 | 84 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar