Yerli muhalefet nasıl olur?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün basın mensuplarının karşısına geçti, iç ve dış meseleleri değerlendirdi. Her zaman olduğu gibi dış mihraklara karşı devletinin yanında yer alan...


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün basın mensuplarının karşısına geçti, iç ve dış meseleleri değerlendirdi. Her zaman olduğu gibi dış mihraklara karşı devletinin yanında yer alan Bahçeli, FETÖ, Almanya, ABD, küresel silah tacirleri ve en önemlisi Irak’taki referandum hakkında sert, bir o kadarda kararlı açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli nelere tepki gösterdi;
-Burnumuzun dibinde terör örgütlerine yüzlerce TIR silah yardımı yapılmasına,
-Kuzey Irak’ta kurulmak istenen terör devleti için yapılacak referanduma,

-Sınırlarımızda bir terör devleti kurulmasına, küresel güçlerin silah üzerinden kan ve kâr devşirmesine,

-Almanya’nın tüm Avrupa’yı temsil yetkisini kendinde görüp Türkiye’ye şantaj yapmasına,

-Hain FETÖ’nün Türkiye üzerinde oynadığı karanlık oyunlara…

Koşullar ne olursa olsun, devletinin ve milletinin yanında olan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin basın açıklamasındaki sözlerinin tamamının altına imzamı artarım.

***
Bahçeli’nin yaptığı açıklamada dikkat çeken bir tespit de şu; "Tehlikeler volkan ağzı gibi patlarken Türkiye çürük tartışmalarla boğulmaktadır. Kurgusu ustaca yapılmış bu meşguliyet gerçek sorunlarla mücadeleyi doğrudan sekteye uğratmaktadır.”

Dünyanın en sıcak coğrafyasında, ısıyı kontrol etmeye çalışan bir Türkiye var. Ama karnı aç köpekler de Türkiye’yi bu kaynayan kazanın içine atma gayretinde. Peki Türkiye’de gündem ne; “İneğin yahnisi mi daha iyi olur, yoksa külbastısı mı?”

***


Kaynayan kazana girmemek için mücadele eden Türkiye’nin gündemi “Kılıçdaroğlu tutuklanacak mı?”dan, “Kılıçdaroğlu’nun atleti” seviyesine geldi.

Bahçeli, sadece iç meselelere gömülüp kalan, dış siyaseti de Alman dergilerine Türkiye’yi şikayet etmekten ibaret olan CHP’ye iyi örnek olacak açıklamalarda bulundu. İnşallah muhatapları kendi göllerini mayalarlar.

***
Milletimizin Tarihi Zaferlerle Dolu
Bu topraklar dünyanın en sıcak toprakları… Çünkü dünyanın gözü buralarda. Herkesin sahip olmak isteyeceği, göz diktiği, dünya medeniyetlerinin şekillendiği saha; Anadolu…
Malazgirt ile girdiğimiz bu topraklar ilelebet bize yurt olmuştur. Malazgirt Fatihi Sultan Alparslan’ın dediği gibi “Size öyle bir vatan aldım ki; ebediyen sizin olacaktır.”           –Amin-
Geç de olsa Malazgirt Zaferi’ne gereken değerin verilmesi güzel. Önemli olan milli zaferlerimizi gerektiği gibi kutlamak, milli duygularımızı canlı tutarak, yeni nesillere aktarmak, toplum olarak ortak paydada buluşabilmektir. Kutlu olsun 26 Ağustos Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümü ve yaşasın 30 Ağustos Zafer Bayramı.

HAYIRLI CUMALAR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
O Halde; Hepimiz Ferman’ız 15 Şubat 2019 | 100 Okunma O Halde; Hepimiz Ferman’ız 15 Şubat 2019 | 39 Okunma Ankara’nın Bağlarında Kimin Adı Var 18 Ocak 2019 | 130 Okunma İnsanların Hayatına Dokun! 19 Ekim 2018 | 4.782 Okunma “Yeni Havalimanı Yıkılsın!” 22 Eylül 2018 | 110 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar