Medya için uzmanlık sınavı gelir mi?

Siyasette üslup ve yöntem sorunsalı yine karşımızda. Kemal Kılıçdaroğlu, eline tutuşturulan kağıtları sallayarak Cumhurbaşkanı ve ailesi hakkında “kendince belgeli” iddialarda bulundu....

Siyasette üslup ve yöntem sorunsalı yine karşımızda.

Kemal Kılıçdaroğlu, eline tutuşturulan kağıtları sallayarak Cumhurbaşkanı ve ailesi hakkında “kendince belgeli” iddialarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel, çıktı ve Kılıçdaroğlu’nun sözde belgeleri savcılığa vererek suç duyurusunda bulunması gerektiğini belirtti. Yani “Hodri meydan” dedi. Cumhurbaşkanının “Erdoğan’ın yurtdışında bir kuruş parası varsa ispat etsin. Ettiği anda Cumhurbaşkanlığı’nda bir dakika durmam.” çıkışı ile zaten Kılıçdaroğlu’nun havası sönmüştü. Kamuoyunu beklentiye sokan Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanları tarafından eline tutuşturulan kağıtları sallamaktan da imtina etmedi.

Hangisine İnanalım!

-Kılıçdaroğlu daha ilk günden genel başkanlık için aday olmayacağını söylemiş sonrasında adaylığını açıklamıştı.

-“Yüzde 40 oy alamazsam istifa ederim” dedi. “Seçim gecesi sonuçlardan memnunum” dedi.

-“Darbe olursa tankın önüne ilk ben çıkarım dedi, 15 Temmuz gecesi havalimanından kaçarak belediye başkanının evine saklandı.

-“Terörle mücadelede İHA’lar neden kullanılmıyor” dedi. Kullanılınca ise “Terörist de olsa neden İHA’lar ile vuruyorsunuz.” diye sordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
O Halde; Hepimiz Ferman’ız 15 Şubat 2019 | 99 Okunma O Halde; Hepimiz Ferman’ız 15 Şubat 2019 | 39 Okunma Ankara’nın Bağlarında Kimin Adı Var 18 Ocak 2019 | 130 Okunma İnsanların Hayatına Dokun! 19 Ekim 2018 | 4.782 Okunma “Yeni Havalimanı Yıkılsın!” 22 Eylül 2018 | 110 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar