Siyonizmin Tetikçileri

ABD, İngiltere, Fransa...Ve terör örgütleri; PKK, DEAŞ, FETÖ, Bokoharam, darbesevici İttihat- Terakki artığı hortumcu Kemalistler.ABD Başkanı Trump, 6 Aralık 2017'de düzenlediği basın toplantısında...

ABD, İngiltere, Fransa...

Ve terör örgütleri; PKK, DEAŞ, FETÖ, Bokoharam, darbesevici İttihat- Terakki artığı hortumcu Kemalistler.

ABD Başkanı Trump, 6 Aralık 2017'de düzenlediği basın toplantısında, BMGK'nın 1980 yılında İsrail'in Doğu Kudüs'ü ilhak ederek başkent ilan etmesini geçersiz sayan 478 sayılı kararına rağmen, "Kudüs'ü resmen İsrail'in başkenti olarak tanıma zamanı geldi." diyerek Siyonist planda bir aşamaya daha geçti. BM'nin içi boş bir örgüt olduğunu da ilan etti. ABD'nin Kudüs'ün tamamını İsrail'e peşkeş çekmesine karşı BM'nin ne bir caydırıcılığı ne de bir müeyyidesi var. Bu durum  "Ben yaptım oldu." anlayışının da bir tezahürü. BM'nin "iki toplumlu iki devletli" barış planı,  'sadece İsrail'e dönüştürülmek isteniyor. ABD'nin , barış görüşmeleri imha eden bu tutumuna karşı BM,  çaresiz,  yarım ağız tepkilerle işi geçiştirmeye, savsaklamaya durumu uykuya yatırmaya çalışıyor. İslam dünyasının ise kendi iç meseleleriyle uğraşmaktan başını kaldırmaya mecali yok.

Siyonizm, bir asırdır terörle, darbelerle ve işgallerle planını adım adım uygulamaya devam ediyor.

Dünya Siyonist Kongresi ilk defa  29 Ağustos 1897'de İsviçre'nin Basel şehrinde iki yüz delegenin katılımıyla TheodorHerzl başkanlığında toplanan Siyonistler, sinsi planı adım adım uyguladılar; böl ve yut yöntemini uyguladılar.

Osmanlı'yı devşirdikleri ajan- provokatörlerle, maceraperestlerle 1 Mayıs 1889'da kurdukları İttihat- Terakki'yle zayıflattılar, nihayetinde parçalattılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kaos planı 03 Eylül 2018 | 3.492 Okunma Sultan Alpaslan ve çağdaş Diyojenler 27 Ağustos 2018 | 144 Okunma Proje örgütler / Toplum mühendisliği 20 Ağustos 2018 | 177 Okunma Stratejik düşmanlar 13 Ağustos 2018 | 158 Okunma 'Papaz Brunson'ı hapiste tutma' 06 Ağustos 2018 | 4.481 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar