Reis bizi Kudüs'e götür

18 Mayıs cuma günü İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Teröre Lanet Kudüs'e Destek konulu mitingde atılan bu slogan her şeyi anlatıyor.Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekâtı bölgede oluşturulmak istenen...

18 Mayıs cuma günü İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Teröre Lanet Kudüs'e Destek konulu mitingde atılan bu slogan her şeyi anlatıyor.

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekâtı bölgede oluşturulmak istenen terör koridorunun adeta başını gövdesinden ayırdı. Türkiye, siyasî ve ekonomik istikrarını koruduğu müddetçe bu bölgede terör koridorunun, terör  devletin kurulması artık çok zor. Ancak Türkiye'nin siyasi ve ekonomik olarak zayıflatılması, etnik, ideolojik çatışmalarla  içe kapanması için terör örgütlerini kullanmaya devam edecekler. Binlerce tır ve uçak dolusu silahın terör örgütlerine verilmesi bunun en açık delilidir.

Kudüs'ü işğal girişimi 1. Dünya Savaşıyla başladı. Gezi ve 15 Temmuz'da devam ettiler, ediyorlar. 14 Mayıs 1948'de İsrail kurulduğunda iktidarda tek parti CHP'si var ve başbakan mason Hasan Saka... 1967'de Kudüs işgal edildiğinde de iktidarda yine bir mason var: Süleyman Demirel... İsrail aleyhine  söz yok. İslam coğrafyasının diğer yerlerinde de durum bundan farklı değildi. Bugün İsrail'le savaşmayı haram kılan Suudi Arabistan şeyhi dün de aynı zihiyetle arzı endam ediyordu.

Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlıkları; İsrail seviciliğinden.

 Önce zihinler tutsak edildi. Cihat kavramı iğdiş edildi, terörle eş anlamlı hale getirilmek istendi. Kulakları ABD'den, İsrail'den, Avrupa'dan gelen seslere ayarlı  nesebi gayri sahihler  peydah edildi.

Afrin, Cerablus Kudüs'ün kapısıdır. Bağdat, Şam, Kahire  güçlü olsaydı İsrail ve sahibi bu kadar cüretkâr olamazdı. Mısır'da Mursi olsaydı Filistin'de İsrail bu kadar pervasız olamazdı. Şam'daki cani rahat hareket edemezdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kaos planı 03 Eylül 2018 | 3.494 Okunma Sultan Alpaslan ve çağdaş Diyojenler 27 Ağustos 2018 | 148 Okunma Proje örgütler / Toplum mühendisliği 20 Ağustos 2018 | 180 Okunma Stratejik düşmanlar 13 Ağustos 2018 | 161 Okunma 'Papaz Brunson'ı hapiste tutma' 06 Ağustos 2018 | 4.483 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar