"Bin yıl sürecek." denilen 'taciz süreci'...

28 Şubat darbecileri Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanıyorlar. Hiçbirinde de pişmanlık emaresi yok. Aksine, Kemal Gürüz dahil hepsi de yaptıklarından gurur duyduklarını anlata anlata bitiremiyorlar. Aynen FETÖ de...

28 Şubat darbecileri Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanıyorlar. Hiçbirinde de pişmanlık emaresi yok. Aksine, Kemal Gürüz dahil hepsi de yaptıklarından gurur duyduklarını anlata anlata bitiremiyorlar. Aynen FETÖ de bu taktik üzerinden kendini savunmaya, mahkemeleri yanıltmaya çalışıyor. Bu, cuntanın kendini her şeyin üstünde görmesinden kaynaklanan bir tür ruh hastalığının sonucu olsa gerek. Siyonistler, nasıl ki FETÖ elebaşına Kâinat İmamı unvanı vermişlerse 28 Şubat'ın kudretli generali Çevik Bir'e  de 'Dünya ( Kâinat) Lideri' unvanı vermişlerdi. Eğer, 15 Temmuz'da olduğu gibi halk  sokaklara, meydanlara çıksaydı, Post Modern darbeciler de halkın üzerine ateş açmaktan çekinmezlerdi.

28 Şubat taciz sürecidir, yaşam tarzına müdaheledir. İkna Odaları, taciz odalarıdır. Peruk takmanın başörtüsü takma sayıldığı, iş ve öğrenim hayatlarının katledildiği süreçtir. 11 Ekim 1998'de saat 11'de  " İnançlara Özgürlük İçin El Ele"eylemine katılanların idamdan yarğılandığı süreçte darbe şakşakçılığı yapanların bugün adaleti ağızlarına sakız yaptıklarını ibretle seyrediyoruz. Bu güruh, Gezi kalkışmasında Kabataş İskelesi'nde başörtülü annenin üzerine işeyip sonra da "Hani bunun kamera kayıtları?" diyerek olayı örtbas etmeye çalışmıştı.

Tarihin utanç levhası :2 Mayıs 1999...

TBMM'nin kürsünde nevri dönmüş bir Genel Başkan böyle tehdit ediyordu; başörtülü milletvekilini. Kürsünün etrafını sarıp milletin vekiline yemin ettirmediler, Meclis'ten attılar.

Toplum mühendisleri, kamusal alanları vatandaşa yasaklamışlardı. Adaleti, cunta brifinglerinde katledenler, bugün yürüyen kahraman edasıyla  adaleti kendilerine maske yapıyorlar. Milletin o günleri unuttuğunu zannediyorlar.

O melun günleri unutmak ne mümkün!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kaos planı 03 Eylül 2018 | 3.492 Okunma Sultan Alpaslan ve çağdaş Diyojenler 27 Ağustos 2018 | 144 Okunma Proje örgütler / Toplum mühendisliği 20 Ağustos 2018 | 177 Okunma Stratejik düşmanlar 13 Ağustos 2018 | 158 Okunma 'Papaz Brunson'ı hapiste tutma' 06 Ağustos 2018 | 4.481 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar