Oturak eylemi

Zeytin Dalı Harekâtına engel olamadılar. Erken seçimi/sonuçlarını boykota hazırlanıyorlar.Türkiye'nin kuşatmayı yarmasına fena halde kızgınlar. Seçimlere bir buçuk yıl varken erken seçim...

Zeytin Dalı Harekâtına engel olamadılar. Erken seçimi/sonuçlarını boykota hazırlanıyorlar.

Türkiye'nin kuşatmayı yarmasına fena halde kızgınlar. Seçimlere bir buçuk yıl varken erken seçim kararı alınması kirli planları bozdu. Olağanüstü halin kaldırılması adı altında başlatılan oturak  eylemleri, Gezi benzeri bir kalkışmanın alt yapısını oluşturmak içindi. Bu eylemleri, tedrici olarak bir buçuk yıla yayacaklar  ve nihayetinde  2019'da ülkeyi  seçim yapılamaz hale getireceklerdi.

Erken seçimi 'olağanüstü hal' gerekçesiyle sakatlama girişimleri ciddiyiye alınmalı.

ABD,  olağanüstü hali gerekçe göstererek seçim güvenliğine şaibe karıştırma çalışmalarına başladı bile. Bu her iki durum da  Türkiye karşıtlığının resmidir. Avusturya ve Hollanda seçim çalışmalarını yasaklayacağını şimdiden  açıkladı.

Fırat'ın doğusunda ABD'nin Araplardan ordu konuşlandırılması gündemde. Kuzey Suriye'de daha önce yüz bin kişilik terör ordusu planını  Türkiye, Afrin operasyonuyla bozdu. Terör ordusu planı, başka isim  altında uygulanmak isteniyor.

"Olağanüstü hal kaldırılsın"  oturma eylemleri  derin bir provokasyonun habercisi. Sayın, Devlet Bahçeli'nin " İsterlerse amuda kalksınlar" tepkisi tuzakların beyhude olduğunu anlatması kadar tehlikenin boyutunu da göstermekte.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kaos planı 03 Eylül 2018 | 3.494 Okunma Sultan Alpaslan ve çağdaş Diyojenler 27 Ağustos 2018 | 149 Okunma Proje örgütler / Toplum mühendisliği 20 Ağustos 2018 | 182 Okunma Stratejik düşmanlar 13 Ağustos 2018 | 161 Okunma 'Papaz Brunson'ı hapiste tutma' 06 Ağustos 2018 | 4.483 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar