Mesut Özil özelinde küresel Erdoğan düşmanlığı

Almanya,  Hollanda,  Belçika,  ABD rahatsız. FETÖ, DEAŞ rahatsız, PKK rahatsız, Jakoben Kemalistler ve 'şizofren siyasiler' rahatsız...Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan,  27 Temmuz'da...

Almanya,  Hollanda,  Belçika,  ABD rahatsız. FETÖ, DEAŞ rahatsız, PKK rahatsız, Jakoben Kemalistler ve 'şizofren siyasiler' rahatsız...

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan,  27 Temmuz'da, Güney Afrika Cumhuriyeti'nde  10. BRICS Liderler Zirvesi kapsamında düzenlenen BRICS Artı oturumunda:

"Mevcut küresel sistem çıkarları garanti altına alınmış mutlu bir azınlık dışında hiç kimseyi tatmin etmiyor. Neredeyse her 10 yılda bir tekrarlanan ekonomik krizlerle bugünlere geldik. Bu yapının günümüz şartlarına göre yeniden ele alınmadan, değişmeden devam etmesi mümkün değildir." dedi. Bir kez daha " Dünya Beş'ten büyüktür." haykırışıdır, bu.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan dünya lideridir. Bundan dolayı Erdoğan düşmanlığı da küresel bir özellik taşımakta.

Üstat Necip Fazıl Kısakürek'in ifadesiyle: " Ey düşmanım sen benim ifadem ve hızımsın./ Gündüz geceye muhtaç bana da sen lazımsın."

Türk kökenli Alman vatandaşı Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la fotoğraf çektirmesi sonrası  linç girişiminine maruz kalması bu küresel düşmanlığın bir sonucu. Avrupa'da aşırıların, göçmenler ve Erdoğan düşmanlığı üzerinden oy devşirmeleri, taban bulmaları küresel düşmanlığın boyutlarını göstermektedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kaos planı 03 Eylül 2018 | 3.492 Okunma Sultan Alpaslan ve çağdaş Diyojenler 27 Ağustos 2018 | 144 Okunma Proje örgütler / Toplum mühendisliği 20 Ağustos 2018 | 177 Okunma Stratejik düşmanlar 13 Ağustos 2018 | 158 Okunma 'Papaz Brunson'ı hapiste tutma' 06 Ağustos 2018 | 4.481 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar