Direniş ve diriliş şehirleri

Kudüs ve Ankara direniyor; direnişin ve dirilişin şehirleri...Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın ifadesiyle : "Başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz....

Kudüs ve Ankara direniyor; direnişin ve dirilişin şehirleri...

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın ifadesiyle : "Başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Vatanımızı parçalayamayacaksınız. Devletimizi yıkamayacaksınız. Ezanlarımızı susturamayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Bu halka boyunduruk vuramayacaksınız."

Asırlık direniş. Çanakkale'nin bir çephesi de Filistin.

Çanakkale savaşı devam ediyor.

15 Temmuz, sadece Türkiye'nin direnişi ve dirilişi değil, aynı zamanda Kudüs'ün, Mekke ve Medine'nin  de direnişi ve dirilişidir.

'Siyon Birlikleri' Mescid i Aksa'yı işgal etti, Gezi'de, 17- 25 Aralık'ta ve 15 Temmuz'da da Türkiye'yi işgale kalkıştılar.  Siyon  Birliği'nin elemanları son olarak Büyükada'da terör planlarını yaparlarken  yakayı eleverdiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kaos planı 03 Eylül 2018 | 3.492 Okunma Sultan Alpaslan ve çağdaş Diyojenler 27 Ağustos 2018 | 144 Okunma Proje örgütler / Toplum mühendisliği 20 Ağustos 2018 | 177 Okunma Stratejik düşmanlar 13 Ağustos 2018 | 158 Okunma 'Papaz Brunson'ı hapiste tutma' 06 Ağustos 2018 | 4.481 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar