Adalet Maskeli cunta

Pakistan, Basra Körfezi'ne komşu ülke... Pakistan'da beklenen darbeyi yaptılar.17-25 Aralık'ta Türkiye'de denedikleri yöntemi Pakistan'da uyguladılar.Anayasa Mahkemesi Başbakan Navaz Şerif'i görevden aldı, ömür boyu...

Pakistan, Basra Körfezi'ne komşu ülke...

 Pakistan'da beklenen darbeyi yaptılar.17-25 Aralık'ta Türkiye'de denedikleri yöntemi Pakistan'da uyguladılar.

Anayasa Mahkemesi Başbakan Navaz Şerif'i görevden aldı, ömür boyu siyasetten men etti.

Biz, bu senaryoyu çok iyi biliyoruz. Yüksek Mahkeme etiketli cunta şakşakçılarının kararları bugün tarihin çöplüğünde.  28 Şubat'ta, 367'de hep aynı maskeyi kullandılar: siyaseti yasakladılar.

Adalet maskesi adı altında Türkiye'yi ve bölgeyi istikrarsızlaştırmaya dönük malum planları uygulamaya koydular. Bu bağlamda Almanya'nın ısrarla Türkiye'ye karşı hasmana tutumu da bu küresel planın bir parçası.

15 Temmuz sonrası Türkiye öncülüğünde bölgede oluşan özgüven, Fırat Kalkanı operasyonu cuntacıları ve onların akıl hocalarını rahatsız etti. 16 Nisan 2017 referandumunda güçlü iktidar yolunun şartlı hale getirilmesi, devleti güçlü kılması, kriz ve kaos ihtimalini ortadan kaldırması başta müttefik bildiklerimizi rahatsız etti. Bu yüzden terörle mücadele etmek yerine, terör örgütlerine açıktan desteğe yöneldiler, terör örgütlerini tercih ettiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kaos planı 03 Eylül 2018 | 3.494 Okunma Sultan Alpaslan ve çağdaş Diyojenler 27 Ağustos 2018 | 149 Okunma Proje örgütler / Toplum mühendisliği 20 Ağustos 2018 | 182 Okunma Stratejik düşmanlar 13 Ağustos 2018 | 161 Okunma 'Papaz Brunson'ı hapiste tutma' 06 Ağustos 2018 | 4.483 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar