'Papaz Brunson'ı hapiste tutma'

Nurcan Karakaya'yı ve 10 aylık bebeği Mustafa Bedirhan'ı şehit eden PKK'ya terör örgütü diyemeyen, "Selahattin Demirtaş'ı hapiste tutma, Enis Berberoğlu'nu hapiste tutuma, 'gazetecileri' hapiste tutuma" diyen zihniyetin ABD versiyonu...

Nurcan Karakaya'yı ve 10 aylık bebeği Mustafa Bedirhan'ı şehit eden PKK'ya terör örgütü diyemeyen, "Selahattin Demirtaş'ı hapiste tutma, Enis Berberoğlu'nu hapiste tutuma, 'gazetecileri' hapiste tutuma" diyen zihniyetin ABD versiyonu devrede.

'Adalet' için yürüyenler, ABD ile yürüyorlar. Donald Trump da yaptırımlarla Türkiye'ye yürüyor.

ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu'nda ' irtibat' görevlisi Metin Topuz'un 4 Ekim 2017'de FETÖ'yle bağlantısından/casusluktan tutuklanmasından sonra da ABD Türkiye'ye vize yaptırımı uygulamıştı.

PKK'nın yoldaşı, FETÖ'nün 'abisi', Papaz Brunson bahane...

ABD, Türkiye'ye yaptırım uygulamak için fırsat kolluyordu. Çünkü Türkiye izlediği akılcı ve kararlı politikalarla ABD'nin bölge üzerinde uygulamak istediği planlarını işlemez hale getirdi, tekerine çomak soktu.

24 Haziran seçimleri de oturma eylemleriyle yeni bir kalkışmanın peşinde olanların heveslerini kursaklarında koydu. Amaçları Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde ittifak kurup, rüzgar oluşturmak, eğer cumhurbaşkanı ve genel seçimler erkene alınmasaydı Kasım'2019'da yapılsaydı seçimleri sabote etmeyi tasarlıyorlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kaos planı 03 Eylül 2018 | 3.494 Okunma Sultan Alpaslan ve çağdaş Diyojenler 27 Ağustos 2018 | 148 Okunma Proje örgütler / Toplum mühendisliği 20 Ağustos 2018 | 180 Okunma Stratejik düşmanlar 13 Ağustos 2018 | 161 Okunma 'Papaz Brunson'ı hapiste tutma' 06 Ağustos 2018 | 4.483 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar