Hilal ile Haç

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, bilgilendirme toplantısındaFETÖ'nün sahiplerini şöyle açıklamıştı.“İnsanlık onuru bu kadar ayaklar altına alınamazdı. İncelediğim bir...

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, bilgilendirme toplantısındaFETÖ'nün sahiplerini şöyle açıklamıştı.“İnsanlık onuru bu kadar ayaklar altına alınamazdı. İncelediğim bir Bylock yazışmasında toplantıların birçoğuna FBI’dan üst düzey yetkililerin katıldığı ve sunum yaptıkları bildiriliyor. Yani FBI ile FETÖ denen bir hareketin ne ilgisi olabilir? Bu, ByLock yazışmasında var. Biz inşallah ülke olarak hep beraber bu mücadeleyi devam ettiriyoruz. Bu örgütle mücadelemiz sonuna kadar sürecek.”

22 Temmuz 2016 ( 15 Temmuz'dan yedi gün sonra ) İstihbarat ve Ulusal Güvenlik İttifakı toplantısına katılan John Brennan, “Son birkaç yıldır Türkiye'de siyaset sahnesinde önemli şeyler yaşanıyor. Erdoğan gün geçtikçe gücünü konsolide ediyor ve otoriterleşiyor. Darbe girişimi sonrası Türkiye'de gerilmeler yaşanacak”ve "Erdoğan karşıtlığından haberdardık." diyerek darbenin merkezinde olduklarını açıklamıştı.

Fırat Kalkanı bir yarma harekatıydı. Zeytin Dalı ise süpürme harekatının başlangıcı.

İsrail ve ABD kanlı bir provokasyona hazırlanıyor." İsrail ile savaşmakcaiz değildir." fetvası verenler de sevdikleriyle birlikte kaybedecekler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kaos planı 03 Eylül 2018 | 3.494 Okunma Sultan Alpaslan ve çağdaş Diyojenler 27 Ağustos 2018 | 149 Okunma Proje örgütler / Toplum mühendisliği 20 Ağustos 2018 | 182 Okunma Stratejik düşmanlar 13 Ağustos 2018 | 161 Okunma 'Papaz Brunson'ı hapiste tutma' 06 Ağustos 2018 | 4.483 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar