'CHP'yi ne sanıyorlar'

TBMM'de söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay diyor ki :"Bu hükümet dünyanın en doğru işini bile yapsa, bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok. Milletin bize verdiği görev bu kardeşim." Zihniyet  bu işte....

TBMM'de söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay diyor ki :

"Bu hükümet dünyanın en doğru işini bile yapsa, bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok. Milletin bize verdiği görev bu kardeşim." Zihniyet  bu işte. Halbuki eğri oturup doğru konuşmak deyimi  bu toplumun doğruları söyleme cesaretini gösteriyor. Toplumla bu doğruya yanlış diyen zihniyet arasında gece ile gündüz kadar fark var.

Bu çarpık zihniyetin ülkeye zaman kaybettirdiği ortada.

21 Aralık 2017'de BM'nin Kudüs'ün İsrail'e ait olmadığını, İsrail'in orada işgalci olduğunu teyit eden kararı bu yapının belki gerçekleri görmesini sağlar. Kudüs Gecesi'nden darbe gerekçesi çıkaranlar ülkenin zamanını çaldılar, gençlerini çaldılar, ülkeyi, FETÖ tipi yapıların tuzağına ittiler.

31 Aralık 1996'da Ankara Sincan'da Kudüs Gecesi  düzenlendiği gerekçesiyle 28 Şubat Post Modern Darbe Süreci başlattılar, milletin üzerine tankları sürdüler.Üniversite önlerinden saçlarından tutulup sürüklenen öğrencilerin gözyaşları, katılaşmış yürekleri hiç sızlatmadı. Kudüs'ün esaretini kınamak yasaktı. 14 Mayıs 1948'de terör devleti İsrail'i ilk tanıyan ülkelerden biri de CHP'nin Türkiye'si idi.

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanının  Medine müdafiî Fahrettin Paşa ve onun şahsında Osmanlı ile ilgili hezeyanı ile  Şeflik yıllarının uygulaması arasında zerre kadar fark yok; fazlası var. Camilerin açık artırma ile satıldığı, ahıra, depoya, kışlaya çevrildiği, ezanın, Kur'an-Kerim'in yasaklandığı, Osmanlı evladının sürgün edildiği, on yıl aralıklarla darbelerin yapıldığı, millete hizmet edenlerin uyduruk mahkemelerde yargılanıp asıldığı yılların baş aktörü işte bu zihniyet değil mi? "Kâbe Arap'ın olsun bize Çankaya yeter." sözünün ayakta alkışlandığı, Osmanlı arşivlerinin hurda kâğıt olarak okkası üç kuruştan satıldığı, tarihe küfürde yarışıldığı yıllar... Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı (fötr şapkasıyla da) bize Şeflik yıllarımızı hatırlatıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kaos planı 03 Eylül 2018 | 3.494 Okunma Sultan Alpaslan ve çağdaş Diyojenler 27 Ağustos 2018 | 149 Okunma Proje örgütler / Toplum mühendisliği 20 Ağustos 2018 | 182 Okunma Stratejik düşmanlar 13 Ağustos 2018 | 161 Okunma 'Papaz Brunson'ı hapiste tutma' 06 Ağustos 2018 | 4.483 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar