Yeni kabine üyelerimizle tanışın!

Yeni kabine üyelerimizle tanışın!

Lütfen söyler misiniz, bu hafta ne yazmamı bekliyorsunuz? Yunanistan’ın belirli periyotlarla yeniden nükseden, müzmin Türkiye düşmanlığı ve Ege krizinin sahte savaş çığlıklarını mı; yedi yıldır adalarımıza Yunan bayrağı dikilirken uzaktan seyretmekle yetinen AKP’nin, bu sefer konunun ciddiyetini ve Lozan’ın nimetlerini nihayet anlamış görünmesini mi?

Yoksa CHP’nin il başkanı Kaftancıoğlu’nun nihayet Atatürkçülüğe ne kadar bağlı olduğunu ve bunu ortak değerimiz olarak gördüğünü bangır bangır ifade ederek, hatasından yüksek sesle dönmesini mi?

Yoksa bu değerli hanımefendiye destek olacağım derken, her şeyi birbirine karıştırıp Mustafa Kemal’e “Yüzde 100 kendisi gibi” bakmayan herkese taş atıp “lafı gediğine oturtacağım” diye çarşaf olan köşe yazarlarını mı?

Yok yok, siz bunları aştınız zaten, bu konular da “yetti gari!” Sayfayı çevirmeyi bilmek lazım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özel-Erdoğan görüşmesinin çalkantıları 09 Mayıs 2024 | 353 Okunma İSRAİL, AMERİKAN GENÇLİĞİNİ DE AYAĞA KALDIRDI! 02 Mayıs 2024 | 228 Okunma Venedik Bienali: Nil Yalter. Marco Polo, Gülsün, 9başlı Ejderha vs… 25 Nisan 2024 | 79 Okunma Erken seçim mi dediniz? 18 Nisan 2024 | 59 Okunma CHP’de kavga çıkarmaya uğraşan çaresizler! 11 Nisan 2024 | 190 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar