Maradona’nın ölümü, Pele ve tükenmez polemikler...

Bizim kuşak için futbolun tartışılmaz tek verisi, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusunun Brezilyalı Pele oluşuydu. Bu, tartışmaya açık değildi!

Sayın Kılıçdaroğlu, beni mazur görsün; her gün yazsam, grup konuşmasındaki müthiş performansını size ballandıra ballandıra anlatmak isterdim. Ali Mahir Başarır’ın TSK ve Katar hakkında sarf ettiği sözlerin yarattığı polemiklere yanıtını verirken, AKP’nin iktidarı boyunca orduya yaşattıklarını o kadar tarihi sözlerle dile getirdi ki milyonlarca vatandaşı ekrana kilitledi. Sayın Kılıçdaroğlu’nu parti içi demokrasi konularında ne kadar eleştiriyorsam, AKP’ye karşı gösterdiği cesur ve donanımlı mücadele için de bir o kadar tebrik etmem lazım!

Maradona: 4 dakikada Tanrı’nın eli, şeytanın çalımları

7 yılımı geçirdiğim Kuzey Kaliforniya’nın, o kalbimin kopamadığı şirin kenti Berkeley’de Kips isimli bir spor barı var. 1986 Haziran ayında, Arjantin-İngiltere Dünya Kupası çeyrek finalini orada seyretmiştim. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Güven duygusunun yok edildiği ülke... 14 Mart 2024 | 161 Okunma Siyasilerin ötesinde, kitle örgütlerinin bilinç kaybı ve... Sarıyer! 07 Mart 2024 | 148 Okunma İlkokul matematiği bilmeyen siyasilere... 29 Şubat 2024 | 228 Okunma Laik bir Cumhuriyet'te şeriat düzeni olamaz. Nokta. 22 Şubat 2024 | 185 Okunma Adaylıklar şangırtılar eşliğinde açıklanırken... 15 Şubat 2024 | 397 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar