TRT’ye kimler operasyon çekiyor?

Sosyal medyada “TRT Çocuk” kanalı ile ilgili ahlaksız bir iftira gündeme geldi. TRT Çocuk’un başarılı çizgi filmlerinden birisi olan ve çok sayıda izleyicisi olan “Maysa ve Bulut”ta güya bir...

Sosyal medyada “TRT Çocuk” kanalı ile ilgili ahlaksız bir iftira gündeme geldi. TRT Çocuk’un başarılı çizgi filmlerinden birisi olan ve çok sayıda izleyicisi olan “Maysa ve Bulut”ta güya bir çocuk cinsel istismarda bulunuyor. Birileri mezkûr çizgi filmin ilgili kısmında bazı küçük oynamalar yaparak videoyu sosyal medyaya servis etti. Sonra karalama kampanyası başladı. TRT yönetimine ve kanallarına hakaretler yağdırıldı.

Ardından TRT şöyle bir açıklama yayınladı:

"Bugün bazı sosyal medya hesaplarından bilinçli bir şekilde servis edilen TRT Çocuk kanalına dönük iftira dolu yayınlar üzerine aşağıdaki açıklamanın gereği doğmuştur. TRT Çocuk kanalımızda yayınlanan Maysa ve Bulut isimli çizgi filminde yer alan fırtına sahnesinde herkes telaşla koşturarak zararı azaltmak için çaba harcarken, bir oba sakini de eşeğini korumak için ahıra götürmeye çalışmaktadır. Rüzgârdan ötürü sallanan şalvarın göründüğü bu sahne; hastalıklı bir zihnin ürünü olarak akıl dışı bir iftirayla yorumlanmıştır. Maalesef bazı haber siteleri de bu hastalıklı zihniyetin maksatlarına ortak olarak TRT Çocuk kanalına yönelik büyük bir iftiraya yayınlarında yer vermişlerdir. Kendi sapık yaklaşımlarını; TRT Çocuk ve Yörüklerin hayatının anlatıldığı ”Maysal ve Bulut" çizgi filmini de alet eden bu aşağılık iftirayı, bütün varlığımızla ve inancımızla reddediyoruz. TRT Çocuk kanalına bu türden iftiralarla dil uzatmaya tevessül edenleri milletimiz huzurunda bir kez daha lanetlediğimizi tekrarlamak istiyoruz.”

Açıklamadaki “hastalıklı zihnin ürünü” vurgusu dikkat çekiyor. Zira bu cümle aslında TRT’nin kimin hedefinde olduğunun işareti aynı zamanda.

Subliminal mesajlar vermekte oldukça mahir olan bukalemun terör örgütü FETÖ, uzun zamandan beri TRT’yi hedef almış durumda! Durmadan, bıkmadan saldırıyorlar TRT’ye!

Peki, neden TRT hedefte?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ey sermaye sahibi! 14 Ağustos 2018 | 3.196 Okunma TRT’ye kimler operasyon çekiyor? 07 Ağustos 2018 | 2.759 Okunma Yüzyılın lideri: Başkan Erdoğan 31 Temmuz 2018 | 5.889 Okunma Kürt seçmen ne mesaj verdi? 26 Haziran 2018 | 1.285 Okunma Yeni dönemin şifreleri 05 Haziran 2018 | 514 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar