AK Parti’ye zarar veren ahlaksız troller!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun hafta sonu Trabzon’da yapmış olduğu konuşma “veda konuşması” olarak yorumlandı. Ardından kabine tartışması başladı. Her kafadan bir ses...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun hafta sonu Trabzon’da yapmış olduğu konuşma “veda konuşması” olarak yorumlandı. Ardından kabine tartışması başladı. Her kafadan bir ses çıkmaya başladı, sosyal medyada “kabine loto” listeleri havada uçuştu. Konu, Afrika turuna çıkmaya hazırlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a soruldu. Erdoğan, bu soruya çok tartışılacak ve Türkiye gündemine oturacak ifadelerle cevap verdi.

Şöyle dedi Erdoğan:

“Belki ifadem ağır olacak ama ahlaksız troller vasıtasıyla yapılanlar, bizleri ciddi manada rahatsız etmektedir. İçişleri Bakanımızın Trabzon’daki konuşmasında, belli bir yerinde duygusallık şahsıyla alakalı olabilir. Böyle trollerin yapmış olduğu açıklamalardaki bu tür kabine vesaire filan, bunlarla alakalı hiçbir şey söz konusu değil. Arkadaşımızın böyle istifası vesaire bu tür şeyler asla söz konusu değil. İşte bu trol ahlaksızlıkları, maalesef ülkemizin kendi içindeki birlikteliğini, beraberliğini bozmaya yönelik atılan adımlardır. Biz emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Türkiye’yi troller idare etmeyecek. Türkiye’yi biz idare ediyoruz. Biz idare etmeye devam edeceğiz.”

Erdoğan, trollerin ahlaksızlığının altını çiziyor ve bu trollerin ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmaya yönelik adım attığını söylüyor.

Erdoğan’ın troller ile ilgili yaptığı bu tespit, AK Parti hareketinin de bir süredir dillendirdiği ve şikâyet ettiği bir tespit!

Çünkü uzunca bir süredir AK Parti etrafında çöreklenen bu troller hiçbir adap, hiçbir düstur, hiçbir ilke, hiçbir kural tanımadan önüne gelene saldırıyor, önüne gelene itibar suikastı, önüne geleni fişliyor, önüne gelene iftira atıyor, karalıyor, çamur atıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ey sermaye sahibi! 14 Ağustos 2018 | 3.196 Okunma TRT’ye kimler operasyon çekiyor? 07 Ağustos 2018 | 2.759 Okunma Yüzyılın lideri: Başkan Erdoğan 31 Temmuz 2018 | 5.889 Okunma Kürt seçmen ne mesaj verdi? 26 Haziran 2018 | 1.285 Okunma Yeni dönemin şifreleri 05 Haziran 2018 | 514 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar