Surda Gedik Açıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi'ndeki kongre talebiyle başladı aslında her şey…Bir önceki kongrede Devlet Bahçeli'yi genel başkan seçen delegeler, "Genel başkan seçimli olağanüstü kongre" talep ettiler. Delege...

Milliyetçi Hareket Partisi'ndeki kongre talebiyle başladı aslında her şey…

Bir önceki kongrede Devlet Bahçeli'yi genel başkan seçen delegeler, "Genel başkan seçimli olağanüstü kongre" talep ettiler. Delege sayısı her geçen gün arttı, onlarla ifade edilen sayılar 600'e dayandı.

Devlet Bahçeli ve yakın ekibi doğrudan hedef gösterdi, "FETÖ'nün uzantıları partimize sızmak istiyor" diye… Açıklamalar ise hükümet medyasına yapılıyordu.

Kendi dava arkadaşlarını FETÖ'cülükle suçlayan bir süreç başlamıştı. Aynı zamanda Türk siyasetine de büyük bir illet sokulmuştu; "Kendine rakip gördüğünü FETÖ'cü ilan et."

AK Parti cephesi ise MHP'deki kongre sürecine ilk başlarda sessiz kalıyor gibi gözükse de hazırlık çoktan başlamıştı. Hükümetin bütün medyası bir anda Devlet Bahçeli hayranı kesilip, Meral Akşener başta olmak üzere MHP'deki değişimci kanada ağır suçlamalar yöneltiyordu.

Hükümet medyasının MHP'deki değişim talebine yönelik bu antidemokratik tutumu, yargı erklerini ele geçiren zihniyet tarafından da onaylanınca, kongre yapılamadı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağırel "Beni tutuklayabilirler" demişti 13 Mart 2020 | 3.106 Okunma Türkiye, Esad'la masaya oturtulmak isteniyor 06 Mart 2020 | 2.310 Okunma ​​​​​​​Milli Savunma Bakanlığı konuya acilen el atmalı 05 Mart 2020 | 2.447 Okunma Suriye'de saklanan gerçekler 03 Mart 2020 | 10.286 Okunma Coronavirüs'te Erzurum Pilot İl mi? 28 Şubat 2020 | 3.744 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar