Saray'dan MHP'ye giden talimat!

Saray'ın "Meral Akşener" ve "yeni parti"yi yıpratma talimatı, tüm operasyonel yönleriyle uygulanmaya devam ediyor. Bunun için çeşitli araçlar kullanılıyor; Siyasi partiler, medya ve kaynağı belirsiz sosyal medya...

Saray'ın "Meral Akşener" ve "yeni parti"yi yıpratma talimatı, tüm operasyonel yönleriyle uygulanmaya devam ediyor.

Bunun için çeşitli araçlar kullanılıyor; Siyasi partiler, medya ve kaynağı belirsiz sosyal medya hesapları...

Bu üç ayaklı düzenek kapsamında; panik halinde her yana emirler yağdırıp, arşivler karıştırılıyor, devletin tüm imkanları kullanılıyor. Ancak yine elle tutulur bir veri ortaya konulamıyor.

AKP yönetiminin iktidarı boyunca ilk kez bu denli tedirginlik yaşadığına şahit oluyoruz.

27 Ağustos'ta "Saray'ın 'Akşener' ve 'Yeni Parti' talimatı" başlıklı yazımda yandaş medya kuruluşlarına "Akşener ve Yeni Parti'yi hedef alın" talimatı verildiğini ifade etmiştim. Yaşanan son gelişmeler bu ifadelerimizin yetersiz kaldığını gösteriyor. Çünkü AKP yönetimi topyekûn bir savaşa girecekmiş gibi tüm gücünü seferber etmiş durumda.

Edinilen bilgilere göre Erdoğan'a giden anketlerde Akşener'in yeni partisinin en çok oyu muhafazakâr-milliyetçi seçmenden alacağı tespit edildi. İşte bunun önüne geçilebilmesi için Erdoğan doğrudan muhatap almadan, çeşitli aracılar üzerinden Akşener ve arkadaşlarını hedef alıyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağırel "Beni tutuklayabilirler" demişti 13 Mart 2020 | 3.108 Okunma Türkiye, Esad'la masaya oturtulmak isteniyor 06 Mart 2020 | 2.313 Okunma ​​​​​​​Milli Savunma Bakanlığı konuya acilen el atmalı 05 Mart 2020 | 2.447 Okunma Suriye'de saklanan gerçekler 03 Mart 2020 | 10.286 Okunma Coronavirüs'te Erzurum Pilot İl mi? 28 Şubat 2020 | 3.745 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar