"Dersim"e AK Parti'den tam destek!

Fatih Mehmet Maçoğlu… Kamuoyu Maçoğlu'nu Türkiye'nin ilk komünist başkanı olarak duydu.Tunceli Ovacık'ta başkanlık yapıyordu. Medyada yer almayı da seviyordu...

Türkiye'de işini hakkıyla yapan kim olursa olsun "ideolojiler" artık bir önyargı olarak değerlendirilmiyordu. Bu yüzden Atatürkçü, muhalif, milliyetçi hatta muhafazakâr kesimin sempatisini kazanabildi.

Toplu taşıma ücretsizdi, su faturaları son derece uygundu. Siyasetin güncel meseleleri hakkında da yorum yapmadığı için taraflı-tarafsız destek alabildi. Sosyal medyayı da etkin kullanıyordu. Tunceli Ovacık'ı bilmeyen vatandaşlar "Komünist Başkan"ın memleketi diye tanımaya başladılar.

Belediyenin katkısıyla yerel üretim canlandırıldı. Ovacık'ın insanları da Maçoğlu'nun alçakgönüllü ve herkesin derdine koşan birisi olduğunu ifade ediyordu. En azından bize haberler vasıtasıyla sunulan içerikler böyleydi. 31 Mart seçimleri öncesinde ilginç bir olay oldu. Maçoğlu, Tunceli Belediye Başkanlığı için aday olacağını her yere duyurmaya başladı. Beklenti "komünist başkan" olarak aday olmasıydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağırel "Beni tutuklayabilirler" demişti 13 Mart 2020 | 3.106 Okunma Türkiye, Esad'la masaya oturtulmak isteniyor 06 Mart 2020 | 2.310 Okunma ​​​​​​​Milli Savunma Bakanlığı konuya acilen el atmalı 05 Mart 2020 | 2.447 Okunma Suriye'de saklanan gerçekler 03 Mart 2020 | 10.286 Okunma Coronavirüs'te Erzurum Pilot İl mi? 28 Şubat 2020 | 3.744 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar