Bölge adliye mahkemelerine yeni yetkiler

Türkiye, AK Parti'nin yönlendirdiği gündemle uğraşırken perde arkasında öyle gelişmeler oluyor ki haberimiz olmuyor.Hükümetin "Onlar Kandil'in ortakları, HDP ile bir aradalar" üzerine kurgulanmış siyasi söylemleri...

Türkiye, AK Parti'nin yönlendirdiği gündemle uğraşırken perde arkasında öyle gelişmeler oluyor ki haberimiz olmuyor.

Hükümetin "Onlar Kandil'in ortakları, HDP ile bir aradalar" üzerine kurgulanmış siyasi söylemleri ve muhalefetin bunlara cevap vermeye çalıştığı bir seçim dönemi geçiriliyor.

CHP kendi içinde ciddi sorunlar yaşıyor. Kurumsal bir reklam kampanyası oturtulamadı. Seçime çok az bir süre kalmasına rağmen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu aktif olarak sahada göremiyoruz.

Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu adeta tek başına mücadele ediyorlar.

İktidar cephesinde ise AK Parti oldukça yoğun bir tempo içinde. Tepeden tırnağa tüm teşkilatlar sahada, üzerine devletin imkânları ve yoğun medya desteği de eklenince tek taraflı bir yönlendirme süreci yaşanıyor.

Kabinenin tüm bakanları da sahada. Kendi içlerinde bölge dağılımlarını yapmışlar ve herhangi bir siyasi etik kaygısı olmadan çalışmalarına devam ediyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağırel "Beni tutuklayabilirler" demişti 13 Mart 2020 | 3.106 Okunma Türkiye, Esad'la masaya oturtulmak isteniyor 06 Mart 2020 | 2.310 Okunma ​​​​​​​Milli Savunma Bakanlığı konuya acilen el atmalı 05 Mart 2020 | 2.447 Okunma Suriye'de saklanan gerçekler 03 Mart 2020 | 10.286 Okunma Coronavirüs'te Erzurum Pilot İl mi? 28 Şubat 2020 | 3.744 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar