Ankara'da yolsuzluklar ortaya çıkarsa neler olur?

31 Mart seçimleri için geri sayım sürerken, Ankara'dan sıcak haberler gelmeye devam ediyor. Hükümete yakınlığıyla bilinen anket firmalarının yayınladıkları sonuçlar sonrasında, AK Parti'den yeni...

31 Mart seçimleri için geri sayım sürerken, Ankara'dan sıcak haberler gelmeye devam ediyor. Hükümete yakınlığıyla bilinen anket firmalarının yayınladıkları sonuçlar sonrasında, AK Parti'den yeni hamleler geliyor.

Son iddia ise oldukça çarpıcı. Konunun detaylarına inmeden önce, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na yönelik hakaret ve saldırı girişimlerinin epey bir ses getirdiğini hatırlatalım. Hükümete yakın medya ve sosyal medya hesapları, eş zamanlı olarak bu hakaretleri "Vatandaştan İmamoğlu'na tepki" şeklinde yayınlandı. Hâlâ da yayınlanmaya devam ediliyor. Muhalefet cephesi ise konuyu "planlı provokasyon" olarak değerlendiriyor.

Şimdi iddiamıza dönelim.

İstanbul'da yaşanan hadiselerin benzerlerinin Ankara'da yaşanabileceği konuşuluyor. İddiaya göre, Mansur Yavaş'ın etkinlik yapacağı salona ya da alana girecek kişiler, Yavaş'a aniden tepki gösterecekler. Bu tepkinin hemen ardından tıpkı İmamoğlu olayında yaşandığı gibi hükümete yakın medya organları ve sosyal medya hesapları devreye girerek, "Vatandaşlar, Yavaş'a tepki gösteriyor" haberleri yapılmaya başlanacak. 

Konuyla ilgili olarak Ankara'da tanınan bir güvenlik firmasının çalışanlarının kullanılmak istendiği gelen bilgiler arasında.

Gökçek'e "ekranlara çıkma "talimatı

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağırel "Beni tutuklayabilirler" demişti 13 Mart 2020 | 3.106 Okunma Türkiye, Esad'la masaya oturtulmak isteniyor 06 Mart 2020 | 2.309 Okunma ​​​​​​​Milli Savunma Bakanlığı konuya acilen el atmalı 05 Mart 2020 | 2.447 Okunma Suriye'de saklanan gerçekler 03 Mart 2020 | 10.286 Okunma Coronavirüs'te Erzurum Pilot İl mi? 28 Şubat 2020 | 3.744 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar