Saray'dan "Mansur Yavaş" Talimatı

Mansur Yavaş...Türkiye'nin bildiği, tanıdığı Beypazarı'nın mimarı... Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetler, ilçeyi baştan aşağı yepyeni bir görünüme...

Mansur Yavaş...

Türkiye'nin bildiği, tanıdığı Beypazarı'nın mimarı... Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetler, ilçeyi baştan aşağı yepyeni bir görünüme kavuşturması taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Beypazarı'na giden hayran kalıyordu. Beypazarı'nın eski halini bilenler, yaşanan değişime hayret ediyordu.

Beypazarı'nda sadece görünüm değil, ticaret de değişti. Yavaş'ın belediye başkanlığı döneminden itibaren ilçe turistik bir merkez haline geldi. Beypazarı'nda üretilen ürünler Türkiye'nin her yanına dağıtılmaya başlandı.

Ek bir ödenek alınmamış, belediye borç içinde bırakılmamış, birileri zengin edilmemişti. Beypazarı; çalışılınca, istenilince nelerin başarılabileceğinin en güzel kanıtıydı.

Mansur Yavaş'ın Beypazarı'ndaki çabası ve temiz siyaseti Ankaralıların büyük alakasına mazhar oldu. Önce MHP'den sonrasında ise CHP'den aday olduğu seçimlerde tüm imkânsızlıklara rağmen çok ciddi oy aldı.

Yapılan son seçimleri yakından takip eden biri olarak, eğer sandıklara yeterince özen gösterilse, CHP Genel Merkezi'nde seçim koordinasyon merkezi düzgün çalışabilse ve yasa dışı işler o gece yaşanmamış olsaydı şu anda Ankara'yı Mansur Yavaş yönetiyor olacaktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağırel "Beni tutuklayabilirler" demişti 13 Mart 2020 | 3.106 Okunma Türkiye, Esad'la masaya oturtulmak isteniyor 06 Mart 2020 | 2.310 Okunma ​​​​​​​Milli Savunma Bakanlığı konuya acilen el atmalı 05 Mart 2020 | 2.447 Okunma Suriye'de saklanan gerçekler 03 Mart 2020 | 10.286 Okunma Coronavirüs'te Erzurum Pilot İl mi? 28 Şubat 2020 | 3.744 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar