Ergenekon kumpasını kuranlar hesap verecek!

Ergenekon...Davaya Türk destanının adını bilerek verdiler.Kısa bir süre sonra başlayacak "çözüm süreci"nin de ayak sesleriydi aslında. Önce Türklük bilinci ortadan kaldırılmalıydı.İtirazlara...

Ergenekon...

Davaya Türk destanının adını bilerek verdiler.

Kısa bir süre sonra başlayacak "çözüm süreci"nin de ayak sesleriydi aslında. Önce Türklük bilinci ortadan kaldırılmalıydı.

İtirazlara, tepkilere rağmen dönüş olmadı. Gençlerine, çocuklarına kendi destanını öğretmeyen zihniyet, o kutlu ismi "terör örgütü" olarak kayıtlara geçirdi.

Ne yapıldıysa geri adım atılmadı.

Sonrasında devreye o dönemki adıyla "cemaat"in yayın organları girdi. Taraf, bu gazetelerin başını çekiyordu. Her gün yalan haberlerle, yeni bir kumpas, yeni bir tezgâh kurarak birçok ismin hayatını kararttılar. Binlerce ailenin kaderini değiştirdiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağırel "Beni tutuklayabilirler" demişti 13 Mart 2020 | 3.106 Okunma Türkiye, Esad'la masaya oturtulmak isteniyor 06 Mart 2020 | 2.309 Okunma ​​​​​​​Milli Savunma Bakanlığı konuya acilen el atmalı 05 Mart 2020 | 2.447 Okunma Suriye'de saklanan gerçekler 03 Mart 2020 | 10.286 Okunma Coronavirüs'te Erzurum Pilot İl mi? 28 Şubat 2020 | 3.744 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar