O sizin düşmanınız değil, vatandaşınız!

İsmail Devrim...Çocuğuna okul pantolonu alamadığı için intihar eden bir baba...Olaya neresinden bakarsanız bakın, hangi yönünden değerlendirirseniz değerlendirin öncelikle bir insanın canı söz konusu.Ancak bu...

İsmail Devrim...

Çocuğuna okul pantolonu alamadığı için intihar eden bir baba...

Olaya neresinden bakarsanız bakın, hangi yönünden değerlendirirseniz değerlendirin öncelikle bir insanın canı söz konusu.

Ancak bu gibi olaylarda üzerine vazifeymiş gibi bazı kurumlar acilen devreye girip "O iş aslında öyle değil" diyerek insanların hüzünlerini bile engellemek istiyor.

Valiliğin yaptığı açıklamaya bakın "Körfez ilçemizde yaşanan intihar olayı basında yer almıştır. Söz konusu haberler; 'intihar sebebi çocuklarına kıyafet alamadığı ve bu sebeple okula alınmadıkları' şeklinde yayınlanmıştır. Yapılan araştırma ve inceleme sonucunda, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı, olay sebebinin psikolojik nedenlere dayandığı anlaşılmıştır. Haberlerin kamuoyunu yanlış bilgilendirerek, olumsuz algı oluşturmaya sebep olduğu anlaşılmaktadır."

Neyin olumsuz algısı, neyin yönlendirmesi, neyin sebebi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağırel "Beni tutuklayabilirler" demişti 13 Mart 2020 | 3.108 Okunma Türkiye, Esad'la masaya oturtulmak isteniyor 06 Mart 2020 | 2.312 Okunma ​​​​​​​Milli Savunma Bakanlığı konuya acilen el atmalı 05 Mart 2020 | 2.447 Okunma Suriye'de saklanan gerçekler 03 Mart 2020 | 10.286 Okunma Coronavirüs'te Erzurum Pilot İl mi? 28 Şubat 2020 | 3.744 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar