301 canı unutan, vatanı da unutur!

Kalıplaşmış bazı davranış şekillerimiz var; çabuk heyecanlanıyor, çabuk kızıyor ve ne yazık ki çabuk unutuyoruz.Belki de unutmamız gerekiyor. Çünkü sorgulamamız, üzerine gitmemiz...

Kalıplaşmış bazı davranış şekillerimiz var; çabuk heyecanlanıyor, çabuk kızıyor ve ne yazık ki çabuk unutuyoruz.

Belki de unutmamız gerekiyor. Çünkü sorgulamamız, üzerine gitmemiz birilerini rahatsız edebilir, hakkımızda olmadık iftiralar, davalar, yasa dışı girişimler olabilir!

Çocuk kaçırma olaylarına ve sonrasında ortaya çıkan vahşete ilişkin tepkilerimize bakalım. "İdam edelim, asalım, keselim..." ama sonra bir bakmışsınız bu mesajları atanlar büyük doğum günü partilerinde göbek atıyor. Saatler içinde unutuluyor!

Burada kanaat önderlerinin, medyanın, siyasetin büyük sorumluluğu var. Çalışmak, olayların üzerine gitmek, çabalamak kimsenin işine gelmiyor!

***

Soma olayını hatırlar mısınız?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağırel "Beni tutuklayabilirler" demişti 13 Mart 2020 | 3.106 Okunma Türkiye, Esad'la masaya oturtulmak isteniyor 06 Mart 2020 | 2.310 Okunma ​​​​​​​Milli Savunma Bakanlığı konuya acilen el atmalı 05 Mart 2020 | 2.447 Okunma Suriye'de saklanan gerçekler 03 Mart 2020 | 10.286 Okunma Coronavirüs'te Erzurum Pilot İl mi? 28 Şubat 2020 | 3.744 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar