Yırtık ve baskılı

Bu yaz işlem görmüş, yırtık jean pantolonları sık göreceksiniz. Sıradan günler için bu sene ağartılmış, işlem görmüş yırtık jean ve denim pantolonları oldukça sık...

Bu yaz işlem görmüş, yırtık jean pantolonları sık göreceksiniz.

Sıradan günler için bu sene ağartılmış, işlem görmüş yırtık jean ve denim pantolonları oldukça sık göreceksiniz. Yüksek bel modası da 60’lar, 70’ler modasını yansıtıyor ve artık sokak modasını yönlendiriyor. Renkli sweatshirt ve tişörtlerde mesaj kaygılı, numaralı, detaylı baskılar var. Burada gördüğünüz, Koton’un ilkbahar/yaz koleksiyonundan kombinde olduğu gibi yazın en iyi ikilisi yine açık renk jean ve beyaz tişört. Daha gündelik bir görüntü için ağartılmış, yırtık jeanleri baskılı tişörtlerle birlikte giyin ve altına da yumuşak beyaz sneaker tercih edin.

SORUN, ANLATAYIM
Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!

Soru: Merhabalar, yazlık dolabımı elden geçiriyorum. Bazı şeylerin gitmesi gerekiyor. En önce hangilerini gönderebilirim?
Cevap: Nasıl bir yazlık dolabınız var bilmiyorum ama bermuda şortlar ne renk olursa olsun aynen kalsın. Skinny kesim her şey gitsin, tişört dahil. Renkli koton pantolonlardan kırmızı, saks mavisi, siyah ve koyu grileri ayırabilirsiniz. Onun yerine toprak renkleri, ekru, kum, açık mavi, pembe ve yeşilin her tonu ön planda olacak. Keten gömleklerinizi de tutun ama sarı, kırmızı ve saks mavisi olanları ayırın, giymeyin.

Galaya ekose! (5 üzerinden 4 yıldız)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğanın çağrısı 01 Haziran 2019 | 74 Okunma Biraz polo oynayalım 25 Mayıs 2019 | 107 Okunma Sıra bizde 18 Mayıs 2019 | 115 Okunma Eşofman nasıl trendy durur? 11 Mayıs 2019 | 226 Okunma Tatil pembesi 04 Mayıs 2019 | 64 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar