Sofistike bahar

Fransız Riviera stili yeniden gözde. Trendi nasıl yakalarsınız, hemen bakalım. HAFTANIN KOMBİNİFransız ‘Riviera’sının modaya etkileri kış aylarında unutulurken, ilkbahar-yaz sezonuyla tekrar revaçta olmaya...

Fransız Riviera stili yeniden gözde. Trendi nasıl yakalarsınız, hemen bakalım.

HAFTANIN KOMBİNİ


Fransız ‘Riviera’sının modaya etkileri kış aylarında unutulurken, ilkbahar-yaz sezonuyla tekrar revaçta olmaya başlar. Bu tarz bir yaşam biçimini ve aristokrat bir giyim tarzını da yansıtır. Kiğılı kombininde gördüğünüz gibi örgü kasket, ipek fularlar, pilili bol kısa pantolonlar ve keten kumaştan ayakkabılarla yeni trendlerin en güzel örneği olmuş. Bu sezonun favorileri ekru, krem, toprak ve hardal renkleri. İnce örülmüş tişörtler ve keten gömlekler ferah, hafif ve tiril tiril bir yazın habercisi.

BENİM ÖNERİM

Jeremy Scott, arkadaşı Gigi Hadid ile instagramda canlı yayın yaparak yeni tasarımcı i birliğini duyurmuş oldu: H&M’in yeni işbirliği, pop enerjisini taşıyan İtalyan ikonik marka MOSCHINO, ile gerçekleşecek. MOSCHINO [tv] H&M koleksiyonu, 8 Kasım’dan itibaren online’da ve seçili H&M mağazalarda satışta olacak. Jeremy Scott, kadınlar ve erkeklere özel yeni MOSCHINO koleksiyonlarının yanı sıra pek çok aksesuarı ve sürpriz ürünleri H&M için tasarladı.

SORUN ANLATAYIM

Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!

Soru:
Evde birçok kargo pantolonum ve jean’im var. Bunları nasıl kombinleyebilirim?
Cevap:
Kargo pantolonları kamp, trekking, balıkçılık ya da off-road arazileri için giyiyorsanız, ortama uygun montlar, polar sweatshirt’ler, oduncu gömlekler ve boğazlı kazaklarla kullanabilirsiniz. Ama şunu da ekleyelim, bu tarz pantolonların şu an hiç modası yok. Siz bir süre daha kargo pantolonları ofiste, toplantılarda ya da randevularınızda giymeyin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğanın çağrısı 01 Haziran 2019 | 74 Okunma Biraz polo oynayalım 25 Mayıs 2019 | 103 Okunma Sıra bizde 18 Mayıs 2019 | 115 Okunma Eşofman nasıl trendy durur? 11 Mayıs 2019 | 225 Okunma Tatil pembesi 04 Mayıs 2019 | 64 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar