Şalvar davası

Gelecek sezonun en hit ürünü, fotoğrafta gördüğünüz rahat kesim, bol, şalvar pantolonlar!Gelecek hafta Paris’te ‘See Now Buy Now’ olarak İlkbahar - Yaz 2018 defilesini yapacak olan H&M STUDIO koleksiyonundan bir kombin...

Gelecek sezonun en hit ürünü, fotoğrafta gördüğünüz rahat kesim, bol, şalvar pantolonlar!

Gelecek hafta Paris’te ‘See Now Buy Now’ olarak İlkbahar - Yaz 2018 defilesini yapacak olan H&M STUDIO koleksiyonundan bir kombin paylaşıyorum bugün. Belki renkler pek yazlık değil. Ama siyahı çok seven bir ülke olarak bahar aylarında giyebileceğiniz türden. Özellikle gelecek sezonun en yeni ve cazip ürünü de fotoğraftaki gibi rahat kesim, bol, şalvar pantolonlar olacak. Mutlaka edinin. Elinizi korkak alıştırmayın. Önce hafta sonları evde kombin ve giyim denemeleri yapın; sonra kalın tabanlı, ne kadar kaba o kadar iyi bir sneaker’la sokaklara çıkın.

SORUN, ANLATAYIM
Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!

Soru: Çok fazla jean pantolonum var. Hem eskileri değerlendirmek hem de yenilerini almak istiyorum. Nasıl yönlendirirsiniz?

Cevap: Jean’ler klasiktir; Mecbur kalmadıkça elinizden çıkarmayın derim. Fakat bazı püf noktalar var. Klasik bildiğiniz jean bile sizi demode gösterebilir. Garanti modeli, boru paça, normal bel yüksekliğinde ve fit kesim olacaktır. Fazla ağartılma ve beyazlatılma yapılmamış olanları, düz renkte, koyu lacivert, mavi ve siyah olanları tutun. Yaz için bir beyaz jean, birkaç tane de açık mavi jean’iniz olsun. Arka cepleri büyük ve çok detaylı olanları gönderin. Olabildiğince slim kesimleri tutun. Paçalar da dar kesim ya da boru paça olsun. Yırtık jean bu sezon moda, onu da unutmayın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğanın çağrısı 01 Haziran 2019 | 74 Okunma Biraz polo oynayalım 25 Mayıs 2019 | 108 Okunma Sıra bizde 18 Mayıs 2019 | 115 Okunma Eşofman nasıl trendy durur? 11 Mayıs 2019 | 226 Okunma Tatil pembesi 04 Mayıs 2019 | 64 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar