Bu önerim kadınlara

Haftanın kombini: KotonCan Bonomo’nun yüzü olduğu yeni Koton erkek koleksiyonunda en sevdiğim parça bu kazak oldu. Bu öneri kadınlar için: Yılbaşı hediyesi olarak eşinize, erkek arkadaşınıza veya...


Haftanın kombini: Koton

Can Bonomo’nun yüzü olduğu yeni Koton erkek koleksiyonunda en sevdiğim parça bu kazak oldu. Bu öneri kadınlar için: Yılbaşı hediyesi olarak eşinize, erkek arkadaşınıza veya oğlunuza bu kazaklardan alabilirsiniz. Boğaz ve etek kısmının uzun olması sebebiyle çok moda. Jean pantolonlarla, özellikle yırtık olanlarla ya da çizgili, ekose gri kırçıllı yün pantolonlarla birlikte kullanabilirsiniz. Siyah bilekli bot ise bu konseptin olmazsa olmazı.

SORUN, ANLATAYIM (Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!)

Soru: Yılbaşı gecesi için çok şık ve iddialı bir seçim yapmak istiyorum ama katılacağım davet smokin ya da takım elbise giyilecek, ağır bir organizasyon değil. Nasıl bir şeyler alabilirim?

Cevap: Eğer gideceğiniz yer bir otel partisi veya davet değil de gece kulübü, restoran ya da barsa ortamda farklılık yaratmak için size tavsiyem, siyah kadife bir ceket almanız. İster siyah, ağartılmamış jean’le, ister koton pantolonla kullanabilirsiniz. Ceketin içine incecik siyah balıkçı yaka triko tercih ederseniz farklı ve şık bir görünüm yakalarsınız. Ayakkabınıza özen göstermeyi unutmayın.

Davete kaban giyilir mi? (5 üzerinden 4 yıldız)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğanın çağrısı 01 Haziran 2019 | 74 Okunma Biraz polo oynayalım 25 Mayıs 2019 | 108 Okunma Sıra bizde 18 Mayıs 2019 | 115 Okunma Eşofman nasıl trendy durur? 11 Mayıs 2019 | 226 Okunma Tatil pembesi 04 Mayıs 2019 | 64 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar