Küçük bir kaçamak için

Haftanın kombini - Marks&SpencerBugünkü kombinimiz, soğuktan kaçıp hafta sonu kaçamağı yapmayı planlayanlara özel. Haftanın yorgunluğunu atmak için ihtiyacınız olan küçük bir seyahat...


Haftanın kombini - Marks&Spencer

Bugünkü kombinimiz, soğuktan kaçıp hafta sonu kaçamağı yapmayı planlayanlara özel. Haftanın yorgunluğunu atmak için ihtiyacınız olan küçük bir seyahat çantası. İçine sadece bir jean, bir-iki tane triko ya da uzun kollu polo yaka tişört ile çift taraflı giyilen puf mont olacaktır. 2 gecelik seyahatlerde bir bot ve bir spor ayakkabı yeterli olur. Burada amaç uçağa alabileceğiniz küçüklükte çantaya sığmak.

SORUN, ANLATAYIM
Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!

NELERİ ATMALISINIZ?
Soru: Kış alışverişine çıkmadan dolabımı temizlemek, yer açmak ve trend ürünler almak istiyorum. Acaba neler bu sezon demode oldu?
Cevap: Çok isabetli bir karar olmuş. Arada dolaplarımıza nefes aldırmalı, demode olan parçaları elden çıkarmalıyız. Neleri atalım sorusunun cevabı: Bu sezon militer montları, kamuflaj desenli ve ‘army’ detaylı ürünleri, metal fermuarlı, zımbalı, delikli bot ve montları, asker postalları, skinny jeanleri, baskılı, sayılı, rakamlı tişört-sweatshirtleri, üç düğme ceketleri elden çıkartabilirsiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğanın çağrısı 01 Haziran 2019 | 74 Okunma Biraz polo oynayalım 25 Mayıs 2019 | 103 Okunma Sıra bizde 18 Mayıs 2019 | 115 Okunma Eşofman nasıl trendy durur? 11 Mayıs 2019 | 225 Okunma Tatil pembesi 04 Mayıs 2019 | 64 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar