Kaban out napa in

En sevdigimiz eklektik kombinlerden biri. Hem casual bir havası var hem de en şık okazyonlardan birine rahatlıkla katılmanıza imkân sağlar. Gündüzden geceye devam etmek isteyen erkekler için harika bir seçim.Haftanın...

En sevdigimiz eklektik kombinlerden biri. Hem casual bir havası var hem de en şık okazyonlardan birine rahatlıkla katılmanıza imkân sağlar. Gündüzden geceye devam etmek isteyen erkekler için harika bir seçim.


Haftanın kombini

Fermuar detaylı eşofman pantolonlar bu sene çok moda. Bunlardan bir tane mutlaka edinin, rahatlığını ve cool duruşunu kendiniz deneyimleyin. İçi yün detaylı deri napalar ise kışın en yeni kabanlarından olacak. Siyah dışında size bu napa kabanların koyu yeşil, camel ve krem rengini de öneririm. Sıcacık bir kış olsun.

SORUN, ANLATAYIM
Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!

Soru: Hafta sonu bir düğüne katılacağım. Ama düz siyah takım giymek istemiyorum. Farklı ve genç ne olabilir takım seçeneğim?

Cevap: Düğünler için her zaman tercihiniz siyah veya çok koyu gri renkler olmalı. Ama siz düz siyah takım ve beyaz gömlek yerine siyah yelekli bir takım, siyah gömlek ve siyah kravat deneyebilirsiniz. Farklı olacaktır. Dikkat etmeniz gereken, siyah tonlarının birbirine yakın olması ve siyah rengin parlamaması. Mat ve aynı tonda siyahlarla ‘renge renk’ trendine uygun, farklı bir düğün kombini olacaktır. Aynı kombini koyu grilerlerle de yapabilirsiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğanın çağrısı 01 Haziran 2019 | 74 Okunma Biraz polo oynayalım 25 Mayıs 2019 | 108 Okunma Sıra bizde 18 Mayıs 2019 | 115 Okunma Eşofman nasıl trendy durur? 11 Mayıs 2019 | 226 Okunma Tatil pembesi 04 Mayıs 2019 | 64 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar