Bir erkek için nasıl alışveriş yapmalı?

İyi kesim bir jean pantolonJean her mağazada satılan, kolay bulunan ama erkek vücuduna iyi bir kesimde oturduğu zaman, kendini gösteren bir parçadır. Bu konuda hemen yılmayın, mutlaka onun vücuduna uyacak bir kesim vardır. Size tavsiyem...

İyi kesim bir jean pantolon
Jean her mağazada satılan, kolay bulunan ama erkek vücuduna iyi bir kesimde oturduğu zaman, kendini gösteren bir parçadır. Bu konuda hemen yılmayın, mutlaka onun vücuduna uyacak bir kesim vardır. Size tavsiyem ağartılmamış kumaştan, koyu renk, slim fit, hafif likralı bir jean almanız.

Yünlü lacivert blazer ceket
Bir erkeğin dolabında spor ve şık olmak üzere en az iki tane lacivert blazer olmalı. Size tavsiyem bu sene astarsız ve vatkasız kaşmir veya yünlü kumaştan hafif ceketlerden alın. Etek boyu kısa olsun, unutmayın.

İnce deri ceket
Deri ceket erkeği bir anda oldukça maskülen yapar. Füme, siyah veya camel renk ama spor bir deri ceket alın. Boyu kısa olsun. Beli lastiksiz ve hâkim yaka ‘biker’ bir deri ceket her erkeğe yakışacaktır.

Belden kuşaklı, bej trençkot
Bu parça bence olmazsa olmazlar arasında en önde geliyor. Bej bir trençkot evladiyelik klasiklerdendir. Yatırım parçasıdır. Kaliteli bir trençkot alın. Kış ayları için de ceket yakalı, dizin üstünde biten kaşe yad a kaşmir kumaştan düz kesim bir kaban alabilirsiniz.

Yelek
Bağımsız kullanılan bir yelek, kurtarıcı olur. Gri çizgili ya da siyah çizgili bir yelek isterse sadece gömlek ve pantolonla bile aradığı şıklığı ona anında verecektir; hem de ceket kullanmadan. Takım elbise ile de harika bir üçlü olurlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğanın çağrısı 01 Haziran 2019 | 74 Okunma Biraz polo oynayalım 25 Mayıs 2019 | 108 Okunma Sıra bizde 18 Mayıs 2019 | 115 Okunma Eşofman nasıl trendy durur? 11 Mayıs 2019 | 226 Okunma Tatil pembesi 04 Mayıs 2019 | 64 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar