İndirimin yıldızları

Renkli polo yaka tişörtler: Bu sezon altın yılını yaşıyorlar. Özellikle renkli olanlar... Hemen hemen her yaş grubu erkeğe yakışacak bir üründür. Hem bermudalarla, hem jean’lerle hem de koton pantolonlarla...


Renkli polo yaka tişörtler: Bu sezon altın yılını yaşıyorlar. Özellikle renkli olanlar... Hemen hemen her yaş grubu erkeğe yakışacak bir üründür. Hem bermudalarla, hem jean’lerle hem de koton pantolonlarla giyebilirsiniz. Nereden almalı: Brooks Brothers, Ramsey, Lacoste, Façonnable, Dockers, U.S Polo, Fred Perry.

Mayo-şort: Hâlâ almadıysanız tam sırası. Her yer indirimdeyken kısa, dar kalıp, renkli bir şort alın. İster desenli, ister pastel renkli, ama mutlaka diz üstü olsun. Nereden almalı: H&M, Network, Vakkorama H2o, Vilebrequin, Façonnable, Marks&Spencer, Calvin Klein, Zara, Massimo Dutti, Diesel.

Renkli koton pantolonlar: Özellikle tatilde yaz akşamları çok uygun olacaktır. Özellikle pastel mavi, yeşil tonlarını beyaz keten gömleklerle ve jean gömleklerle giyin. Yaz akşamları için renkli bermudalardan da alabilirsiniz. Nereden almalı: Damat-Tween, Ralph Lauren, Hugo Boss, Boyner.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğanın çağrısı 01 Haziran 2019 | 74 Okunma Biraz polo oynayalım 25 Mayıs 2019 | 108 Okunma Sıra bizde 18 Mayıs 2019 | 115 Okunma Eşofman nasıl trendy durur? 11 Mayıs 2019 | 226 Okunma Tatil pembesi 04 Mayıs 2019 | 64 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar