İndirimde mayo alma rehberi

Her erkeğin yazlık bavulunda bulunması gereken düz renk mayolarınız mutlaka olsun, fakat desenlilere da yüz çevirmeyin. Hangi desen derseniz şöyle başlayalım:◊ Dijital yazlık manzara desenleri◊ Tropikal bitki...

Her erkeğin yazlık bavulunda bulunması gereken düz renk mayolarınız mutlaka olsun, fakat desenlilere da yüz çevirmeyin. Hangi desen derseniz şöyle başlayalım:

◊ Dijital yazlık manzara desenleri
◊ Tropikal bitki, çiçek, meyve ve hayvan desenleri
◊ Küçük geometrik desenler
◊ Hawaii ve tropikal ada desenleri
◊ Marin çizgileri

Bunlara dikkat edin

◊ Beli lastikli olanlar daha dinamik ve sportif durur. Çıtçıtlı, kemerliler ise daha genç gözükür.
◊ Diz üstü, tam baldır hizasında bitenler slim fit modeler bacağınızı en uzun gösteren olacaktır.
◊ Arkası cepli olanlar, size mayo kuruyken sahilde çok şey kazandırır.
◊ Kolay kuruyan paraşüt kumaşlarından mayolar var, mutlaka sorun.
◊ Sarışınlar, açık tenliler; pudra renklerini, kırmızı ve mavinin her tonunu giyebilirler. Pembe ve sarı, tenleriyle benzer renk olacağından güzel durmaz. Esmer tenliler ve bronzlaşanlar ise parlak kırmızı, fuşya, mor, pembe, oranj, parlak yeşil ve neon renkleri ve tabii ki beyaz rengi giyebilir.
◊ Desenli mayolarda kilolu beyler, mikro yani küçük desenlileri, uzun ve ince beyler uzunca bir mayo boyu, büyük palmiye ve tropikal çiçek desenlileri giyebilir.

Uzak durun!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğanın çağrısı 01 Haziran 2019 | 74 Okunma Biraz polo oynayalım 25 Mayıs 2019 | 103 Okunma Sıra bizde 18 Mayıs 2019 | 115 Okunma Eşofman nasıl trendy durur? 11 Mayıs 2019 | 225 Okunma Tatil pembesi 04 Mayıs 2019 | 64 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar