Jean’sel devrim

‘Jean’imi çekip çıkıyorum.’ çılgınlığı son sürat devam etse de trendler baştan aşağı değişti. 7 adımda yeni denim modası karşınızda... Bohem festival ruhu ve...

‘Jean’imi çekip çıkıyorum.’ çılgınlığı son sürat devam etse de trendler baştan aşağı değişti. 7 adımda yeni denim modası karşınızda...

Bohem festival ruhu ve maksimalist 80’ler tüm sokak modasına yansırken jean’lerde yeni modelleri ve özel yıkamalarıyla nasibini alıyor.

◊ En önemli yenilik denim pantolonların bellerinin yükselmesi ve kalıbının özellikle kalça kısmından aşağıya doğru bollaşması. Skinny jean’lerden çok boru paça inen, havuç jean’ler trend oluyor. Bu trend içinTopshop ve Levi’s’a bakın.

◊ Ayrıca beyazlatıncaya kadar ‘taşlanan ve ağartılarak’ yıkanan sert dokulu denimler ön planda. Scotch&Soda endustrie Denim bu tarz jean’i olan yeni markalar.

◊ ‘5 cep’ hâlâ yerini kimseye kaptırmadı. Çünkü o maskülen bir klasik. Biz kızlar da boyfriend 5 cepten vazgeçmiyoruz. Mavi, GAP, Tween, WCollection ve Mudo mağazalarında klasik jeanlere bir göz atın.

◊ Beyaz jean’ler yine her yaz gibi olmazsa olmazlar. Çünkü her durumda rahatça kombinleniyor ve ofise, yemek randevularına hatta sahillere çok yakışıyor. Diesel’de satılan yırtık ya da düz beyaz jeanlere alıcıgözüyle bir bakın.

◊ Bu sezon almanız gereken en güzel yenilik ise rahat lycra kumaşlardan yapılan jean şortlar. Mavi markasının baskılı, kısa jean şortları erkekler için bir kolaylık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğanın çağrısı 01 Haziran 2019 | 74 Okunma Biraz polo oynayalım 25 Mayıs 2019 | 108 Okunma Sıra bizde 18 Mayıs 2019 | 115 Okunma Eşofman nasıl trendy durur? 11 Mayıs 2019 | 226 Okunma Tatil pembesi 04 Mayıs 2019 | 64 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar