Sıcak havalarda yapılması ve yapılmaması gerekenler

Bazı yazlık demirbaş kıyafetler var ki şehir içinde, ofiste bile giymeniz gerekebilir. Sınırlarınızı zorlamaktan korkmayın.Bunların başında uygun kesimli bermudalar var. ‘Uygun kesim’ diyorum...

Bazı yazlık demirbaş kıyafetler var ki şehir içinde, ofiste bile giymeniz gerekebilir. Sınırlarınızı zorlamaktan korkmayın.

Bunların başında uygun kesimli bermudalar var. ‘Uygun kesim’ diyorum çünkü yanlış bir bermudayla kıyafetiniz birden deniz kenarı havasına bürünebilir. Benim önerdiğim bermudalar ofiste bile giyilebilir olanlar.

Keten, yaz aylarında, gece ve gündüz vazgeçilmez gömlek kumaşı. Serin tutar, hafiftir ve terletmez. Her erkeğin dolabında bulunması gerekir.

Polo yaka tişört, yakalarından dolayı gömleklerin yerini tutar. Düz renk efendi görünenleri ofiste ‘chino’ pantolonlarınızla giyebilirsiniz. Kraliyet ailelerinde bile bu tişörtler yeri geldiğinde hatırı sayılır bir parçadır.

Espadril ve loafer ayakkabılar hafif olmaları, çorapsız giyilebilmelerinden ötürü yaz sıcaklarında baş tacı. Takım elbise altına, bermuda ya da koton pantolonların altına giymek için her renginden alın.

Fakat ofis ortamınız yukarıdaki kıyafetler için hiç uygun değilse ya da önemli randevu ve toplantılarda ceket giymeniz gerekirse tercihinizi keten, koton, astarsız ve vatkasız hafif ceketlerden yana kullanın. Bunun için size ince bir beyaz gömlek eşlik etsin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğanın çağrısı 01 Haziran 2019 | 74 Okunma Biraz polo oynayalım 25 Mayıs 2019 | 108 Okunma Sıra bizde 18 Mayıs 2019 | 115 Okunma Eşofman nasıl trendy durur? 11 Mayıs 2019 | 226 Okunma Tatil pembesi 04 Mayıs 2019 | 64 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar