Evet; CHP lideri kapıdan dönmez!

Korkusuz Gazetesi Yazarı Barış Yarkadaş’ın bugünkü (13.04.2022)''Evet; CHP lideri kapıdan dönmez!’’ başlıklı yazısı.

Pazartesi sabahı TV 100’de katıldığım “Kerem Kırçuval’la 10’dan 12’ye” adlı programda, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Et ve Süt Kurumu’na gitmesi yanlıştır. Kılıçdaroğlu’nun içeriye girememesi ise CHP’ye ve CHP liderine zarar vermiştir. Bunu Sayın Kılıçdaroğlu’nun bir kardeşi olarak söylüyorum” demiştim.

CHP’LİLER NE DÜŞÜNÜYOR?

TV’de dile getirdiğim bu sözler hayli tartışma yarattı. Programın ardından arayan çok sayıda CHP milletvekili ve CHP il başkanı, “Biz de bu görüşlere katılıyoruz ama sayın genel başkanımız nedense bu tavrını sürdürüyor” dedi.

CHP’lilerle yaptığımız görüşmede, samimiyetim olan arkadaşlarıma “Şikayetlerinizi bana değil, sayın genel başkana söyleyin” diye takıldım.

ORTAK AKIL YOK

Ancak gördüğüm kadarıyla, önceki yazılarımda da ifade ettiğim üzere, artık hiç kimse ne düşündüğünü CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na söyleyemiyor. Ben de bu yüzden, CHP üyesi bir gazeteci olarak, gördüğüm yanlışı hemTV’den hem de Türkiye’nin bağımsız yayın kuruluşları arasında olan Korkusuz’daki köşemden dile getirdim. Dün bu köşede yer verdiğim “ESK ziyareti yanlıştı” içerikli yazı, günün en çok alıntı yapılan yazısı oldu. İnternet sitelerinin neredeyse tamamı bu yazıya yer verdi.

AYNA TUTTUM

Medyanın işlevi de zaten budur! Görünmeyeni gösterir, topluma ve kamu yöneticilerine ayna tutar… Toplum da kamu yöneticileri de o aynada gördüğünden ders çıkarır.

Türkiye’de ise böyle olmuyor ne yazık ki!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Herkesin dört gözle beklediği o gece: İşte 31 Mart senaryoları 26 Mart 2024 | 7.866 Okunma Türkiye için ‘tehlike’ sinyali 24 Mart 2024 | 2.818 Okunma TBB’den açıklama 18 Mart 2024 | 254 Okunma Bakan Mehmet Şimşek’in kişi başı 4345 TL’lik iftar yemeği… 17 Mart 2024 | 147 Okunma "Bay Kemal"in arkadaşları ne yapıyor? 15 Mart 2024 | 3.564 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar