‘Bay Kemal’i yoran ‘zikzak’ tablosu…

Tv100 Gazetesi Yazarı Barış Yarkadaş'ın bugünkü (21.11.2022)'' ‘Bay Kemal’i yoran ‘zikzak’ tablosu…'' başlıklı yazısı.

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir dostuna Altılı Masa’nın bazı aktörlerinin tutarsız davranışlarını eleştirdiği ve “İnanın bu zikzaklar beni yoruyor” dediğini aktardı.

"Bay Kemal" bu konuda yerden göğe kadar haklı…

Bu ‘’zikzak’’ları perşembe gecesi tv100’de ben de eleştirdim ve “İYİ Parti’nin bazı aktörleri ittifak ruhuna uygun davranmıyor” dedim.


CHP’LİLER SABREDİYOR AMA…

Önceki gün sohbet ettiğim CHP’nin tanınmış bir ismi de aynı dertten muzdaripti. CHP’li siyasetçi, “İYİ Parti işi gücü bıraktı, Kemal Bey’in adaylığına karşı sistematik bir kampanya yürütüyor” dedi.

Erdoğan Aktaş’ın sunduğu ‘Sağlı Sollu’da sıraladığım bazı örnekler Bay Kemal’in eleştirisinin yersiz olmadığını gösteriyor.

Hafızanızı şöyle bir zorlayın ve İYİ Partili yöneticilerin son 3–4 aydır Kılıçdaroğlu ve CHP hakkında söylediklerini hatırlayın…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olmak istediğine ilişkin güçlü mesajlar vermesine rağmen, İYİ Partililer bunu duymazdan–görmezden gelmeye çalışıyor.

KİMLER NELER DEDİ?

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, katıldığı TV programlarında kimi zaman ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı kimi zaman ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu aday olarak görmek istediklerini söylüyor.

İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CHP’nin de temsil ettiği sol değerlere olan kini ve öfkesini “Bizim halkımız camide bile solda durmaz’’ diyerek kusuyor.

Ağıralioğlu bununla da yetinmiyor; rüyasında bile sola oy verdiğini görenlerin kalkıp abdest aldığını söylüyor.

Ağıralioğlu bunları boşuna dile getirmiyor.

Hangi hesaplar içinde olduğu zaten biliniyor.  

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Herkesin dört gözle beklediği o gece: İşte 31 Mart senaryoları 26 Mart 2024 | 5.200 Okunma Türkiye için ‘tehlike’ sinyali 24 Mart 2024 | 2.804 Okunma TBB’den açıklama 18 Mart 2024 | 252 Okunma Bakan Mehmet Şimşek’in kişi başı 4345 TL’lik iftar yemeği… 17 Mart 2024 | 144 Okunma "Bay Kemal"in arkadaşları ne yapıyor? 15 Mart 2024 | 3.559 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar