Ahmet Davutoğlu’nun unutması gereken o kelimeyi açıklıyorum…

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yakın çevresinde "Hoca" diye anılır.Uzun yıllar AKP’de siyaset yapan, danışmanlıktan başbakanlığa uzanan siyasi kariyeri boyunca her zaman...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yakın çevresinde "Hoca" diye anılır.

Uzun yıllar AKP’de siyaset yapan, danışmanlıktan başbakanlığa uzanan siyasi kariyeri boyunca her zaman tartışılan çıkışlarıyla dikkat çeken Davutoğlu, bu kez yeni bir polemikle gündeme oturdu.

Altılı Masa’nın aktörleri “Bunu masada konuşmadık’’ dese de o bildiğini okuyor.  ‘’Seçilecek cumhurbaşkanı, alacağı kararlarda altı genel başkanın imzasına tabi olacak’’ diyerek bombanın fitilini masanın ortasına bırakıyor.  

Davutoğlu bununla da yetinmiyor…

AMAN HOCAM NE YAPTIN!

Habertürk TV’de katıldığı programda, "Eğer cumhurbaşkanı seçilen kişi bizim söylediklerimizi dinlemezse ülke krize gider ve yeniden seçim yapılır" diyerek çıtayı daha da yukarı çekiyor.  

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Herkesin dört gözle beklediği o gece: İşte 31 Mart senaryoları 26 Mart 2024 | 8.288 Okunma Türkiye için ‘tehlike’ sinyali 24 Mart 2024 | 2.819 Okunma TBB’den açıklama 18 Mart 2024 | 255 Okunma Bakan Mehmet Şimşek’in kişi başı 4345 TL’lik iftar yemeği… 17 Mart 2024 | 147 Okunma "Bay Kemal"in arkadaşları ne yapıyor? 15 Mart 2024 | 3.565 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar