Akit yazarlarıyla ne görüştüm?

Hepsi sadece dört günde oldu. İki Akit yazarıyla konuştum. Onları ilk arayan gazeteciydim. İkisi de haksızlığa uğramıştı. Birine soruşturma açılmış, öbürü yazdıkları nedeniyle...

Hepsi sadece dört günde oldu. İki Akit yazarıyla konuştum. Onları ilk arayan gazeteciydim. İkisi de haksızlığa uğramıştı. Birine soruşturma açılmış, öbürü yazdıkları nedeniyle kovulmuştu.
Aslında başka ortak özellikleri daha vardı.
Mahallelerinin politikalarını ve samimiyetini sorguluyorlardı. Ne tesadüf; ikisi de gazetelerinde McKinsey anlaşmasını eleştirmiş, hedef olmuştu.
Birisi Abdurrahman Dilipak.
Katalogla çalışan çok eşlilik ajanslarını anlatıyor, “İmam nikâhı da işin aldatmacası. Biri gidiyor, biri geliyor, iki gidiyor, iki geliyor” sözleriyle camianın durumunu resmetti.
“Uğur Mumcu, Toktamış Ateş ile yıllar önce yaptığımız programlar sonucu, CHP’li bir belediye bir caddeye benim adımı vermişti” dediği yerde bu kez AKP vardı. “Benim o bölgede konuşmamın kendilerine zarar vereceğini düşünüyorlardı, iki kez erteleyip sonra toplantıyı iptal ettiler” sözleriyle manzarayı özetliyordu.
Suriye politikasını da FETÖ operasyonlarının dokunulmazlarını da eleştirdi. İp McKinsey’de koptu.
“FETÖ’den farkı yoktur. ENRON’a danışmanlık yapan bir kirli şirketi Türkiye’ye sokamazsınız. Sokarsanız cehennemin dibine kadar yolunuz var” dedikten sonra “beni ya da benim gibi düşünenleri dışlayıp Rothchild’leri McKinsey’gilleri dost edinenler, bir gün bazı gerçeklerin farkına vardıklarında çok geç olabilir” diyerek uyardı.
Cumartesi günü soruşturmayı öğrenince aradım. Bir zamanlar Akit’te yazan ve bu gazete tarafından kitapları dağıtılan Adnan Oktar’cılar, Dilipak’ı BİMER’e şik...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin masasında neden Türkiye yok 18 Mart 2024 | 902 Okunma ‘Paralel devlet’ten çocuk istismarına 14 Mart 2024 | 961 Okunma Yargıdaki rüşvet bataklığının belgeleri 11 Mart 2024 | 2.154 Okunma Murat Kurum’a kim inanır 07 Mart 2024 | 2.727 Okunma "Kürt Tilkisi" nasıl "Vatandaş Macit" oldu 04 Mart 2024 | 2.143 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar